Alla inlägg under januari 2009

Av Veronica - 17 januari 2009 12:25

Har en nerv på vänster sida, precis så man inte kommer åt den, som har en förmåga att ömma emellanåt. Försöker göra de rörelser jag en gång fick lära mig hos en sjukgymnast, men kan bero på förkylningen också. Nåja, släpper nog så småningom! Ligger inte riktigt bra heller och hoppas på att kunna köpa en sådan där ergonomisk kudde, som lär vara bra för såväl nacke som rygg. Dokc inte råd just nu och har ju heller varken partner eller annan bekant som kan eller vill köpa någon åt mig. Får bli en framtida investering, helt enkelt! Trist över huvud taget att saker och ting som är bra, såväl mat som prylar ska kosta så in i h-e mycket! Skulle nog bli ett klart sundare samhälle om priserna gick ner något på t.ex frukt, grönsaker och dylikt.

Fast har ju planer på att verkligen trappa ner på godis och annat onödigt, så då blir det kanske i alla fall liiite mer att leva för. I min sits får man vända på varje slant, men även detta liv KAN ju fungera - beror ju på vad man har för leverne - vad man är van vid! Är ju uppvuxen i en stor familj, där det sällan eller aldrig varit direkt överflöd av pengar, men mina föräldrar har ändå fått det hela att gå ihop. Och kärlek och omtanke har aldrig fattats oss heller, vilket ju är BETYDLIGT viktigare än alla prylar och pengar i världen! Blir dock ibland lite impad hur farsan kunde få det hela att gå ihop, som "vanlig" arbetare med inte alltför hög lön och sju ungar att fostra! Men som sagt, på något vis lyckades han och morsan riktigt skapligt! :-)

Ser just att solen tittar fram mellan de grå molnen och båda mina solkatter sitter och gonar sig i sovrumsfönstret... Älskar dem sååå mycket! :-) Precis nu sitter det nästan exakt likadant bredvid varandra! Tror jag ska försöka ta lite foton, för just detta motiv (katterna) kan man nog aldrig ta för många foton av, enligt MIN åsikt i alla fall! Och jag VET att "Cybermorsan" innerst inne håller med mig, även om hon skulle hävda något annat utåt... :-)

Av Veronica - 16 januari 2009 19:21

Blir inget laxspett med kompisarna ikväll. En av dem har redan träffat en katt idag och inte riktigt hämntat sig efter det + att jag ju dessutom själv inte är helt kry, så vi har skjutit upp det till ett senare tillfälle!

Ska väl till mams och fika om en stund och sedan blir det en fortsatt lugn kväll. Kanske kollar på någon film eller så... Fast känner inte för varken det eller att spela TV-spel - än mindre sitta vid datorn. Känner mig både rastlös och orkeslös - jobbigt, men övergående... Man brukar ju inte vara så värst överdrivet pigg när man inte mår helt bra!

Inga planer för helgen annars heller, fast har sällan det. Men helt okej för mig - försöker alltid göra det bästa av dagen, oavsett om man har något planerat eller ej! Inte precis alltid det lyckas, men oftast! :-)

Nej, dags att surfa vidare en stund, men ha en fortsatt 3-vlig fredag!

Av Veronica - 16 januari 2009 12:21

...och lekfull Kim. Lite så är läget just nu här! Sistnämnda donna sitter i en gammal tygtvättkorg, som faktiskt mer lämpar sig till kattillhåll än sitt ursprungliga ändamål... Dina sitter glatt muspipande i köksfönstret och kollar ut. Antar att hon kanske har upptäckt några fåglar utanför, och nu måste hon "rapportera" detta! :-) Bästisen Kim är lite mer tystlåten av sig just nu... Sitter mest och bara är... :-) Tokunderbara är de i alla fall och det bästa sällskap man kan tänka sig! Ja, vad vore livet utan katter...

Inga planer för dagen, men ikväll dyker nog som sagt två kompisar upp en stund. Måste dock vädra lite innan, då båda är kattallergiker. Men dels tror jag de käkar medicin innan, dels ska de inte stanna så lång stund, så det ordnar sig nog. Är ju något de själva känner av i så fall! Jag menar, de vet ju vad de ger sig in på också - att jag har två katter och så! Men som sagt, är nog hur lugnt som helst!

Lugn och slapp dag här annars, som sagt - tror jag ska sätta mig en stund och köra Need for Speed... Morsning sålänge!!

Av Veronica - 16 januari 2009 01:00

En helt vanlig jävla kaka:

Ett ägghelvete

1 dl sur kakao

Så lite smör som möjligt

Socker

Ingen djävla mandel i alla fall

2 dl bakpulver

1 pkt fula russin

1,5 dl allerginötter


Fyllning:

1 dl tradigt vaniljsocker

1 melon eller nåt

Sprit


Häll nästan allt i en bunkdjävel och kör med en elvisp i en kvart.

Grädda direkt i skålen.

Skit i att smöra och bröa, kakhelvetet fastnar ändå.

Dunka ut skiten på matbordet om du kan.

Garnera med krossad melon och sprit, det spelar ingen roll.

Skit i det då!

Släng ut matbordet genom fönstret!

Drick upp spriten!


Av Veronica - 15 januari 2009 19:41

Suttit en bra stund nu och spelat Need for Speed. Polisjakterna är skojigast, i alla fall när man lyckas fly ifrån dem... :-) Orkar inte göra så mycket annat just nu - öm i halsen, lite tung i bröstet och lite feber... Blir andfådd när jag går upp till mams våningen över, vilket jag absolut INTE blir annars. Men brukar bli det vid förkylning och så... I morgon kommer två kompisar på besök på kvällen. Planerna är att käka laxspett och spela Uno + ev. kolla på nån film. innan de fortsätter ut på krogen! 3-vligt med lite sällskap! Att jag inte är helt kry spelade ingen roll för dem och det är ju bra! Tycker ju man ska meddela sådant, om man väntar gäster.

Somnade runt halv elva igår kväll, vilket är ovanligt tidigt för en nattuggla som mig, men då och då händer det... Vaknade dock till vid ettiden av att månen lyste in mellan persiennerna. Vinklade dem lite, så det blev mer månljust. Älskar verkligen månen! Tryggt och lite smått mystiskt ljus. Lyser ju upp också, när det är mörkt, vilket jag bara tycker är bra! Vet dock att det finns de som INTE mår så bra när det t.ex är fullmåne ute. Trist för dem såklart, men är samtidigt glad att jag inte tillhör den skaran! Faktum är att jag faktiskt somnar bättre när det är månsken! Dessutom berättade "Cypermorsan" att A, hennes son, kort efter pappas bortgången en kväll pekade upp mot månen och bestämt hävdade att morfar fanns där! Kanske det är han som är "Mångubben"! :-) Oavsett vad man tror om saken i fråga så älskar jag verkligen tanken att pappa faktiskt skulle kunna vara just på månen. Likväl som han skulle kunna tänkas befinna sig någon annanstans... Finns ju varken rätt eller fel där, tycker jag i alla fall!

Nog pladdrat om detta! Ska återgå till spelet en stund till, så får man se hur länge jag blir kvar där. Men blir nog sängläge ganska tidigt även ikväll!

Ha en fortsatt 3-vlig kväll på er, vad ni än har för planer!

Av Veronica - 15 januari 2009 10:55

Och även lite småvitt på marken, men liknar mera frost än snö, så försvinner nog så småningom!

Inte helt kry idag heller, så tror jag hoppa över cyklingen även idag. Trist, men så är det ibland! Mätte dock runt midjan igår och har tappat ytterligare 2-3 cm sedan jag mätte sist - kul! :-)

Annars då... Tja, känner väl egentligen inte att jag har något särskilt vettigt att skriva om, så kanske bäst att låta bli, tills man blir inspirerad igen! :-)

Av Veronica - 14 januari 2009 18:37

Nu har man plockat ner adventsljustake och stjärnor för denna gång - så skönt! Har även bytt gardin i köket. Brorsan fixade även en ny gardinstång till balkongfönstret, vilket behövdes, då den gamla gått sönder!

Annars har det blivit mycket TV-spelande och lite TV-tittande under eftermiddagen. Lär nog bli mer sådant när jag surfat klart. Har nog lite feber, men inte ont i huvudet eller så i alla fall, vilket lätt brukar uppstå annars, när kroppstempen stiger, men inte än så länge i alla fall!

Tror jag slänger in en lista också, innan jag loggar ut! Och om nu någon skulle råka störa sig på att samma frågor lätt kan dyka upp i de olika listorna så må det vara hänt - orkar inte sitta och ändra... :-)

Ha en fortsatt 3-vlig kväll!

Av Veronica - 14 januari 2009 18:15

Till Carro:
Blir inte ett dugg förvånad över ditt senaste inlägg, men som sagt, står dig ju fritt att tycka vad du vill! Undrar bara så smått om jag gjort dig något, med tanke på dina allt annat än positiva inlägg här! Inte för att det bara måste skrivas positiva saker, men tycker mig skönja någon form av irritation över något mellan raderna!

Hur som helst, skriver det igen: Jag tänker INTE döma utan att veta orsaken till att det dröjt! För till skillnad från dig så KÄNNER jag M och vet att han aldrig utan vidare skulle strunta i att höra av sig! Att du kallar det att vara "förblindad" var ju bara vad man kunde vänta sig! Men våran syn på saker och ting är ju som bekant långt ifrån alltid densamma!


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Flingunges gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards