Alla inlägg under januari 2009

Av Veronica - 5 januari 2009 00:39

Blev vinst för Småkronorna i semin i lördagskväll mot Slovakien med 5-3. Hemmanationen Canada väntar i finalen! Lär bli tufft, men knappast helt omöjligt i alla fall! Finalen spelas i morgon natt runt halv två, har jag för mig... Nästan tur då att man vänt lite på dygnet den senaste tiden! :-) Kul att de lyckades nå final och visar Gubbkronorna att Sverige KAN ha ett bra landslag också! :-)

Nej, dags för sängen - natti natti, på er!

Av Veronica - 4 januari 2009 23:06

"Svar till Carro!"

Detta är min blogg och jag skriver om precis vad jag vill! Känner du inte för att läsa mina inlägg är det totalt fritt för dig att låta bli! Gäller för övrigt samtliga som läser! Tyvärr har jag väl just nu inget "intressant" att skriva om så kan bara beklaga om mitt "mensprat" upprör dig så! Vet också att så gott som alla kvinnor drabbas av detta! Fast gissar att den uppenbara irritationen i dina inlägg nog beror på helt andra saker... Rätta mig hemskt gärna, om jag har fel!

Och anledningen till att jag skrev att Gardell var bög: Visst, kan tyckas vara en onödig påpekning, då ju de flesta redan känner till det. Men jag skrev inte att det är därför jag tycker hans beteende på Slottet är rätt så nervpåfrestande... Hetero, bisexuell eller homo – alla är vi människor, oavsett hur vi beter oss! Har heller inte påstått något annat! Fast du, Carro, gör som vanligt dina egna tolkningar av det jag skriver! Men är helt okej för min del! Alla har rätt till sin åsikt! Vill med detta inlägg bara bemöta dina påståenden och förklara mig - om det nu är någon idé!

Syftet med mitt bloggande är för övrigt bara att skriva av mig lite, oavsett ämne! Dela med mig av mina åsikter och tankar + vad som kan tänkas hända i min vardag! Står för övrigt under min presentation! Är inte gravid eller har några barn, har inga spännande sexuella erfarenheter jag vill dela med mig av till allmänheten, är inte speciellt modeintresserad, kunnig i matlagning, eller har ett superspännande hobby jag vill blogga om... Menar nu inte att det skulle vara något fel att blogga om dessa ämnen eller vad annat man kan tänkas skriva om, men förmodar att dylika bloggar nog väcker ett något större läsintresse än min! Helt okej för min del! Bloggar mest för min egen skull, men visst är det kul om någon läser det man skriver, oavsett vad man tycker om det... :-)

Till sist Carro: Vill du fortsätta sura, så varsågod, men jag varken orkar eller vill ödsla min energi på att sura tillbaka! Och fortsätt gärna att läsa min "ointressanta" blogg och kom med åsikter, om du känner för det, eller också låt bli! Valet är ditt! :-)

Ha en fortsatt 3-vlig kväll och krya på dig från förkylningen!

Av Veronica - 4 januari 2009 15:19

Är så orkeslös så det inte finns... Känner inte för något alls... Kanonväder ute och jag känner mig inte direkt deppig, men som sagt, hur seg som helst...

Mensvärk för 3.e dagen nu och nu TROR jag skiten kommit igång... Antar att det är nämnda helvete som gör att jag bara vill gå i ide ett par veckor typ... Kims löpande gör ju inte heller att man fått sova ordenligt i natt, så... Men både menshelvetet och löpandet går ju över om några dagar, så är bara att härda ut...

Inga planer alls för dagen, som ni kanske har anat - gör det som faller mig in, frågan är om det blig något alls, men det visar sig väl!

Usch och fy, sicket gnäll, men vi har nog alla sådana dagar ibland, helt enkelt!

Av Veronica - 3 januari 2009 19:06

Blev lite träning även idag. 1 km på 5.19 minuter. Så nu har man avverkat en halvmil på 3 dagar. Inte så tokigt! Självklart finns det folk som tränar mer, men spelar ingen roll för min del. Jag kör efter egen kapacitet och för min egen skull - inte för att sedan jämföra med andra. Alla har sina mål och förutsättningar! Känns så skönt dock att ha kommit igång med det hela igen nu så smått!

Fortsatt TV-spel och lite TV resten av kvällen. Känner inte för att göra så mycket annat just nu... Snöat lite här i dag också, men återstår att se om det ligger kvar till i morgon - ingen aning om hur vädret ska bli! Är lite ljusare ute nu dock, vilket jag ju gillar skarpt + att vi ju inte är direkt bortskämda med snöiga vintrar här! Så ska passa på att njuta så länge det varar i alla fall!

Av Veronica - 3 januari 2009 15:10

Ja, en j-vla kombination, jag vet, men så kan man hittills sammanfatta min lördag. Period fortfarande på G, men värk, irritation och trötthet. Kim löper för fullt och jag har tagit en kort paus i mitt Need for speed för att blogga lite... En kort paus för att helt inte ha något att säga alls... Ja, ja...

Ikväll blir det lugnt - ska kolla på Stjärnorna på Slottet. Lite småkul program, tycker jag. Inte fullt så hysteriskt som många andra dokusåpor och så får man veta saker om våra kändisar man kanske inte hade en aning om... Nej, är inte typen som köper skvallerblaskor varje vecka då, men lite intressant är det ändå att få reda på vad folk tycker och tänker om olika saker. Gillar "Loffe" Carlsson bäst - han visade en mera gråtmild sida i sitt program som man kanske inte riktigt kunde ana att han hade. Visst, alla har vi våra stunder, men ändå... Sköna kängor han gav media också, tycker jag! :-) Mest nervpåfrestande är nog Gardell... Syns, hörs och beter sig precis hela tiden... Dock har jag inga som helst problem med att han är bög eller så... Detta faktum borde ju inte påverka ens personlighet direkt!

På fyran går Körslaget samma tid. Fast har bara småkollat lite på det hittills. Kan väl säga så här om det att lag Wells är rätt överskattat. Annars har jag ingen favoritkör, trots att en av mina största idoler, Nanne, leder en av dem! Gillar hennes personlighet starkt! Vilken karisma, energi och utstrålning den kvinnan har! Vore kul om hon gick långt med sin kör, men åker de ikväll går inte min värld under. Är väl mest underhållning! Och ska ju ändå inte kolla så... Äldsta syrran och jag pratade förresten om Nanne härom dagen och vi liknar henne vid ett penntroll... :-) Hur som helst, må bästa kör vinna, vilka de än blir!

Apropå att vinna - vore skönt om mitt lag i hockeyn kunde börja detta år med en vinst... Lite mycket begärt kanske, vem vet, men det sista som lämnar en lär ju vara hoppet och de KAN vinna, bara de vill...

Hm, blev en del skrivet nu i alla fall, ser jag... Okej, var ju bra det! Ha en fortsat trevilg lördag! 

Av Veronica - 2 januari 2009 21:24

...blev det nu ikväll! Har visserligen fortfarande en del känningar efter förkylningen jag haft nu senast, men gick bra ändå! Får dock se hur jag gör i morgon... Kanske vilar resten av helgen och tar nya tag på måndag. Beror lite på när perioden drar igång också...

Varit ännu en dag med strålande sol, riktigt kyligt. Väntar bara på snön, så  man kanske kunde då liiite vinterfeelings i alla fall, innan våren är här! Fåfängt hopp, kan tänkas, men ändå...

Pysslar lite med mina foton på datorn också, Har mappen 2008 kvar att gå igenom, och det får nog bli i morgon. Tror jag ska köra lite Need for speed Undercover en stund nu, innan det är dags att nana!

Ha en fortsatt 3-vlig fredagskväll alla!

Av Veronica - 2 januari 2009 12:54

Ja, solen bara tokflödar in genom fönstret... Så ljuvligt! Dock inte varit ute, varken igår eller idag. Blir lite småseg inför en ny period, men cyklat har jag gjort i alla fall. Än så länge har det blivit ytterligare 1 km idag på 6 minuter. Tog det lite lugnare, då jag nästan precis vaknat! Blir nog ytterligare 1 km framåt kvällen!

Känner mig som sagt lite seg + en aning låg, men brukar kännas så inför en preiod, så är inget jag direkt tänker hänga upp mig på... Går över, helt enkelt!

Av Veronica - 1 januari 2009 18:51

Sov länge, men var vaken rätt länge också. Spelade lite TV-spel inann jag somnade för att varva ner lite, FAST vi hade en riktigt lugn och mysig nyårsafton, jag, mams och katterna!

Efter frukost cyklade jag 1 km på motionscykeln och sedan var det dusch, tandborstning och lite småplock hemma. Spelade sedan lite Need for Speed Undercover tills middagen och efter den blev det ytterligare 1 km på cykeln. Börjat skriva ner sträcka, tid och kalorier/dag i en anteckningsbok. Får se om jag kommer fortsätta skriva upp framöver, men är lite kul att kolla och kanske även jämföra. Ska i alla fall öka på sträcka framöver, men mjukstartar lite, dels för att jag inte cyklat på ett par dagar, dels p.g.a förkylningen, som nästan släppt, men känner lite av den än.

Även haft lite huvudvärk idag, så även passat på att vila en stund på eftermiddagen. Så lite har det väl hänt i dag i alla fall! :-) Kvällen har jag inga planer för, men det måste man ju heller inte ha...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Flingunges gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards