Alla inlägg den 7 januari 2009

Av Veronica - 7 januari 2009 23:38

Sitter för tillfället och pysslar med alla foton jag sparat på datorn. Vet inte exakt hur många det är, men har att göra i alla fall! Även cyklat 3 km till idag strax under 20 minuter!

Skulle egentligen varit barnvakt åt ett syskonbarn idag, men blev inställt. Var nog därför jag tog lite extra lång sovmorgon... Vissa dagar är det bara så otroligt skönt att ligga kvar och bara gona sig.... Tror i alla fall de flesta någon gång upplever sådana dagar!

Planerar att återuppta tränandet på gymmet på måndag. Blir nog mest löpbandet och lite cykling såhär i början, men är ju bättre än inget! Har ju som jag skrivit tidigare redan kommit igång med cyklingen hemma! Det känns faktiskt riktigt bra att man lyckats gjort detta till en daglig rutin. Dock tror jag att jag ska låta söndagar bli fria från träning, såvida jag inte känner för att göra något ändå! Inte heller käkat en godisbit denna månad. Brukar annars vara extra godissugen under mina perioder då, men denna gång klarade jag av att stå emot och det känns också bra! 24 dagar kvar att försöka låta bli alltför onyttiga ting, och som det känns just nu i alla fall så kommer det gå bra! :-)

Dags att göra sig redo för sängen snart, tror jag. Lillasyster lär dyka upp här i arla morgonstunden för att kopiera några papper + lämna en lite försenad julklapp.... Hon slutar jobba runt klockan 6 i morgon bitti och ringer när hon är på väg! Förmodligen återgår jag till sängen när hon åkt iväg, såvida jag inte är för pigg... Kan nog fördriva tiden även tidigt på morgonen, om jag ändå är vaken! :-)

Natti, natti på er!

Av Veronica - 7 januari 2009 13:36

Men blir tyvärr lätt så, när man kommer i säng sent. Dels p.g.a att jag oftast fungerar så att om jag påbörjat något så vill jag helst avsluta det. Dels löper ju Kim fortfarande, men antar att det går över inom några få dagar!

Är just nu inne i en Astrid Lindgren-period! Med detta menas att jag just nu håller på att läsa ljudböcker med henne. För tillfället är det Ronja Rövardotter som gäller! Jag verkligen ÄLSKAR hennes böcker! Många av hennes klassiker lär hänga med i många generationer än! Mina absoluta favoriter i såväl bok som filmväg är Saltkråkan, Kalle Blomkvist, Byllerbyn, Madicken och Pippi! Finns dock EN av hennes sagofigurer jag absolut inte gillar och har aldrig gjort heller och det är Karlsson på taket! Mera dryg och självgod person får man leta efter! Men man kan ju som bekant inte älska alla, så... :-)

Dags att göra sig iordning för dagens ev. händelser. Har dock inget planerat, utan tar det hela som det kommer!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Flingunges gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards