Alla inlägg den 3 januari 2009

Av Veronica - 3 januari 2009 19:06

Blev lite träning även idag. 1 km på 5.19 minuter. Så nu har man avverkat en halvmil på 3 dagar. Inte så tokigt! Självklart finns det folk som tränar mer, men spelar ingen roll för min del. Jag kör efter egen kapacitet och för min egen skull - inte för att sedan jämföra med andra. Alla har sina mål och förutsättningar! Känns så skönt dock att ha kommit igång med det hela igen nu så smått!

Fortsatt TV-spel och lite TV resten av kvällen. Känner inte för att göra så mycket annat just nu... Snöat lite här i dag också, men återstår att se om det ligger kvar till i morgon - ingen aning om hur vädret ska bli! Är lite ljusare ute nu dock, vilket jag ju gillar skarpt + att vi ju inte är direkt bortskämda med snöiga vintrar här! Så ska passa på att njuta så länge det varar i alla fall!

Av Veronica - 3 januari 2009 15:10

Ja, en j-vla kombination, jag vet, men så kan man hittills sammanfatta min lördag. Period fortfarande på G, men värk, irritation och trötthet. Kim löper för fullt och jag har tagit en kort paus i mitt Need for speed för att blogga lite... En kort paus för att helt inte ha något att säga alls... Ja, ja...

Ikväll blir det lugnt - ska kolla på Stjärnorna på Slottet. Lite småkul program, tycker jag. Inte fullt så hysteriskt som många andra dokusåpor och så får man veta saker om våra kändisar man kanske inte hade en aning om... Nej, är inte typen som köper skvallerblaskor varje vecka då, men lite intressant är det ändå att få reda på vad folk tycker och tänker om olika saker. Gillar "Loffe" Carlsson bäst - han visade en mera gråtmild sida i sitt program som man kanske inte riktigt kunde ana att han hade. Visst, alla har vi våra stunder, men ändå... Sköna kängor han gav media också, tycker jag! :-) Mest nervpåfrestande är nog Gardell... Syns, hörs och beter sig precis hela tiden... Dock har jag inga som helst problem med att han är bög eller så... Detta faktum borde ju inte påverka ens personlighet direkt!

På fyran går Körslaget samma tid. Fast har bara småkollat lite på det hittills. Kan väl säga så här om det att lag Wells är rätt överskattat. Annars har jag ingen favoritkör, trots att en av mina största idoler, Nanne, leder en av dem! Gillar hennes personlighet starkt! Vilken karisma, energi och utstrålning den kvinnan har! Vore kul om hon gick långt med sin kör, men åker de ikväll går inte min värld under. Är väl mest underhållning! Och ska ju ändå inte kolla så... Äldsta syrran och jag pratade förresten om Nanne härom dagen och vi liknar henne vid ett penntroll... :-) Hur som helst, må bästa kör vinna, vilka de än blir!

Apropå att vinna - vore skönt om mitt lag i hockeyn kunde börja detta år med en vinst... Lite mycket begärt kanske, vem vet, men det sista som lämnar en lär ju vara hoppet och de KAN vinna, bara de vill...

Hm, blev en del skrivet nu i alla fall, ser jag... Okej, var ju bra det! Ha en fortsat trevilg lördag! 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Flingunges gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards