Alla inlägg under januari 2009

Av Veronica - 20 januari 2009 13:38

Så kan man väl sammanfatta min förmiddag! Flyttade, p.g.a febern, fram tvättiden till lördag eftermiddag istället! Så kan jag vara inne några dagar och ta det extralugnt och förhoppningvis blir helt kry!

Så har jag även betalt de räkningar som damp ner i brevlådan idag - bara tre kvar, som dras via autogiro! Skönt att ha det klart!

Ringde även och anmälde mig till kursen på Almåsa förut - ska verkligen bli jättekul att komma iväg! Får hem mer utförlig info så småningom + att man ska kolla upp busstider och så. Har jag redan gjort så smått, men kan ju kolla igen när man vet exakta kurstider och så!

Nej, ska nog ta och krypa tillbaka ner i sängen igen och lyssna på någon bok - har ett gäng att välja på och mer lär det bli, så småningom! :-)

Av Veronica - 20 januari 2009 07:33

Ska inte tvätta förrän vid 12 och kanske kryper tbx ner i bingen en stund när jag bloggat klart! Bara vaknade runt kvart i sju och var ovanligt pigg. Hade även två hungriga kattfröknar, som jag igår lovat tonfisk... Så blev varsitt fat med denna delikatess redan nu... Var mycket uppskattat, kan jag lova! :-)

Planer för dagen är som sagt att tvätta. I övrigt får man väl se vad som händer och sker. Får dock gärna bli en lugn dag, då jag ju dras med en förkylning i kroppen, som inte riktigt vill bryta ut. Jo, haft feber i helgen och öm hals, men i övrigt är jag mest bara trött... Fast KAN ju faktiskt vara vädret också - är ju inte världens roligast... Nåja, efter regn kommer sol, heter det ju! :-)


Hoppas även kunna betala resterande räkningar idag - att de jag saknar kommer med posten. Vore så skönt att få det gjort! Nåja, det ordnar sig!

Nej, dags att kolla runt lite på bloggen, om man hittar något intresseant inlägg att läsa, innan man återvänder en stund till den varma sängen. :-)

Av Veronica - 19 januari 2009 19:39

...blev det nu i eftermiddag. Så nu är den biten avklarad! Till middag käkade jag och mams egenhändigt ihopplockad sallad från affärens eminenta salladsbar. Bestod av isbergssallad, tomat, gurka, cornbitar och kall kyckling! Riktigt smarrigt. Blev två varma mackor till det + vatten att dricka! :-)

Blev en hel del i kundvagnen, men näst intill noll onyttigheter! Frukt och ganska mycket nyckelhålsmat. Så tokskönt att kunna glida förbi godishyllorna utan att känna minsta sug efter att köpa något! Kanske inte varit fullt så sockerberoende som man först misstänkt... :-)

Nu ska jag parkera mig en stund vid TV:n och spela lite spel, så får man väl se vad klockan blir. I morgon är det tvättning som gäller!

Av Veronica - 19 januari 2009 12:38

Nu har jag betalt några av räkningarna som blev denna månad. Inte fått alla än, vilket känns lite irriterande, då jag helst vill fixa allt på en gång, men är bara att snällt vänta på brevis för att se om han/hon har några idag, alt i morgon!

Hade tänkt unna mig en välbehövlig klippning denna månad, men tror jag väntar till nästa - ska förhoppningsvis har mera pengar över då. Är ju rätt dyrt att fixa till barret och känner ingen som har tid eller lust heller för den delen att hjälpa mig, så... Men ordnar sig!

Väntar på att kompisen ska höra av sig, så man kan åka iväg och handla, emn hon har ju jobbat natt, så dröjer nog ett tag till! Är bara så sugen på att köpa en sallad, och vet inte hur länge de har buffén öppen. Men i värsta fall får det bli en annan gång - ordnar sig också! :-)

Nej, dags att kolla mailen och lite, men ha en fortsatt 3-vlig måndag!

Av Veronica - 18 januari 2009 22:25

Men brukar vara så denna årstid. Har snöat ute också, kanske gör det än, lite svårt att se... Detta gamla hus både kostas på en totalrenovering. Jag menar, när de pysslar om alla andra hus runt omkring + höjer hyran varje år... Nåja, det mesta fungerar ju rätt okej i alla fall... Fast irriterande är det... Känns som jag har fönstret öppet, vilket jag INTE har och alltid gnälls det när på att det är så kallt hos mig, när folk hälsar på! I alla fall vintertid!

Hur som helst, verkar bli storhandling i morgon, men har ingen som helst aning om när än - kompisen skulle höra av sig om det, men lär nog inte bli under förmiddagen i alla fall, då hon jobbar natt! Vi får se... Så ska ju räkningarna betalas också! Visst, är väl aldrig kul att se det mesta av de pengar man får försvinna direkt från kontot, men samtidigt är det ju skönt att få det gjort! Här liggs det inte efter med några räkningar heller i onödan, vilket ju också känns bra! Man vill ju inte riskera att hamna hos kronofogden och få den stämpeln på sig. Kan jag av någon anledning inte betala en räkning i tid så brukar jag ringa berörda företag och förklara varför - har ALDRIG varit något som helst strul! Fy för betalningsanmärkningar, men tyvärr drabbas folk av sådana ibland. Självförvållat eller av andra skäl.. Ja, ja, sånt är livet!

Nu ska jag spela klart ett TV-spel jag påbörjat och sedan är det bingen som gäller! Natti, natti på er!

Av Veronica - 18 januari 2009 15:35

Varit och handlat lite! Har ett tag bl.a varit så sugen på brysselkål, så det blev ett paket. Dock bara jag som käkar det - mams är inte alls förtjust i denna grönsak! Blev även färska kycklingfiléer, pommes, broccoli (såklart) och lite annat... Blir väl storhandling någon dag framöver också, när min väninna har tid att hänga med! Blir nog en hel del grönsaker och frukt då!


Annars mår jag sådär - fortfarande förkylning i kroppen, så vilar så mycket jag bara kan. Frustrerande, då jag ju vill cykla och även komma igång med gymträningen, men får vackert vänta ett tag till - hellre det än träna för tidigt, vilket inte är bra, om man inte är helt kry i kroppen!

Tror jag ska busa en stund med en något rastlös och lekfull Dina. Kim har belägrat sig i garderoben och ligger väl där och softar ett bra tag. Antagligen är hon, liksom jag, extra trött p.g.a det mulna, småtrista väder vi har här just nu, men tids nog kommer ju solen fram igen - förmodligen inte idag dock! Ja, ja...

Av Veronica - 17 januari 2009 21:07

...i hockeyn och det känns så förb*nnat bra! Vad som dock känns lite mindre bra just nu är att jag har feber igen + är öm i rygg och lite i halsen... Ska ändå ge mig ut en stund i morgon - måste handla lite - varken jag eller mams har något käk hemma... Men ordnar sig!

Halvkollat på Stjärnorna på Slottet ikväll igen - sista avsnittet för denna säsong. Passade på när det var paus i hockeyn. Kjerstin Dellert är rätt cool, tycker jag. Känns som en riktig krutgumma - blir ju 84 i år! Påminner lite om en faster till mig, fast denna dam är hela 93 år ung! Fy satan, vad jag tycker OM henne... :-) Hon är även otroligt lik pappa till sättet, vilket ju känns speciellt, då han ju inte finns längre. Nog egentligen den enda av pappas syskon som verkligen brytt sig om honom helt och fullt. Alltså, inget ont om de övriga, men just de båda hade en speciell syskonrelation, trots en åldersskillnad på nästan 14 år! Kanske lite som jag och "Cybermorsan" :-)

Nej, dags att göra sig redo för bingen - ha en fortsatt 3-vlig lördag, de timmar som återstår!


Av Veronica - 17 januari 2009 15:02

13-15 mars lär det vara en kurs på Almåsa kursgård utanför Stockholm. En kurs framför allt riktad till oss synskadade i arbetsför ålder. Lär ska innehålla såväl diverse aktiviteter, som diskussionsgrupper och dylikt. + god mat, bra husrum, underhållning och en massa annat. Kostnad 200 kronor! Visserligen riskerar detta krocka med ett syskonbarns 20-årskalas, om det nu blir något + den helgen, men är sååå toksugen på att åka att jag nog gör det! Åkt buss till 08-land har man ju dessutom gjort några gånger, så är ju inget direkt läskigt... Och man blir både mött vid bussen + att de ser till att man kommer på rätt hem också... Dessutom får man resan betald + en himla massa skoj för endast 200, så vad är det att tveka om... Får ringa hon som har hand om det på måndag och fråga närmre hur man ska lösa allt praktiskt runt omkring, men som sagt, blir nog att jag åker!

Närmsta planerna just nu är nog att parkera sig vid TV-spelet en stund, innan hockeyn... Eller om jag ska surfa runt lite till - får se hur jag gör! :-)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Flingunges gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards