Alla inlägg under april 2009

Av Veronica - 21 april 2009 14:42

...och jag är liiite snuvig, men känner mig i övrigt inte hängig eller så. Tror det har med de stora vädersvängningarna att göra också. Rena sommarvärmen ena dagen och rått och kyligt nästa...


Hur som helst, ska snart bege mig upp till mams och äta smörgåstårta - hon fyller ju 69 år idag! Jag och lillasyster ska tillsammans ge henne första säsongen av "Varuhuset", ni vet den där såpoperan som gick på TV första gången i slutet av det glada 80-talet. Sändes även i repris under 90-talet! Sedan får hon även från mig och katterna två Tian-lotter och en bukett färgglada tulpaner! Tror och hoppas att hon blir glad! :-)


Har även hunnit göra några småärenden på stan tidigare idag. Dock blev det inget besök på apoteket för att köpa vitaminer och flourtabletter - min ekonomi tillåter inte det just nu, men har varit en sväng på Syn-C och småpratat lite + fyllt i lite ansökningar om två kommande resor framöver! Så blev det även en sväng till bibblan för att lämna och hämta lite böcker! Resten av dagen blir nog att fira med mams och de gäster som dyker upp... Får se vilka det blir, men vet i alla fall att några kommer! :-)


Ha en fortsatt braig dag!


Av Veronica - 20 april 2009 20:15

Sitter här och slösurfar och varvar ner efter 2 km på cykeln. Tid 12.02 30 kalorier brända. Körde alltså 2 km i sträck denna gång. Tänkte nöja mig med en först, men kände att jag hade tillräckligt med ork att fortsätta lite till!


Inte kollat upp fotbollen än, fast de väl har spelat en stund nu i alla fall. Drar mig liksom lite för det, feg som man ju är! :-)


I morgon är det som sagt stan som gäller på förmiddagen. Sedan är det fira mams som gäller. Gissar att smörgåstårtan lär gå åt - den är mäkta populär! Men så är det ju också min moder som bakar den... *stolt* Hur som helst, blir nog en bra och mysig dag i morgon! Är ju lite vad man själv gör dagarna till också.


Nej, dags att pyssla med något annat en stund, innan läggdags. Eventuellt ringer en kompis jag lärde känna från Almåsa-kursen. Vi har ju allvarliga planer på att åka dit en vecka eller två i sommar! Tror jag nöjer mig med en vecka, i och med att jag ju har katterna. Vet att mams tar väl hand om dem, men ändå... Men vore verkligen så buskul att komma iväg på något för en gångs skull. Man har ju aldrig råd att åka iväg någonstans heller annars, men nu ska vi försöka ansöka om fondpengar till detta. Hoppas det blir av i alla fall!


Apropå pengar: Fick en elräkning idag och den var något lägre än jag först kalkylerat med, så tjänade in hela 121 riksdaler! Visserligen är mitt konto allt annat än välfyllt annars heller, men för mig är i alla fall varje liten extraslant hur välkommen som helst. Är ju också därför jag oftast brukar lägga till lite extra på de räkningar jag inte innan vet exakt summa på. Desto roligare sedan när man går plus! :-) Väntar även på att få tillbaka reseersättningen från Almåsa-kursen. Välbehövliga pengar, kan jag lova!


Nej, nu dök en kelig Dina upp och ska pussas och stångas lite, så nu ger jag mig för denna gång! Ha en fortsatt 3-vlig kväll!


Av Veronica - 20 april 2009 17:40

Märks att man gått upp ganska tidigt i dag - skulle kunna gå och lägga mig och snarka en stund, men ska upp tidigt även i morgon, så då känns det ju lite onödigt. Blir tre tidigare uppstigningar till denna veckan. Torsdag är nog värst, då jag ska åka på representationsmöte i Timmernabben. Bussen går cirka 6.20 från stan... Puh, men det ordnar sig. Har rätt så lätt för att anpassa mig, när det gäller tider och dylikt!


Ska även upp tidigt i morgon - ska till Syn-C vid halv elva och tänkte hinna uträtta lite småärenden på stan innan dess. Och på fredag bär det ju i väg på vårmarknad. Tror det blir nån gång efter nio, när väninnan lämnat sina två äldsta kottar på dagis! :-) Hur som helst, varför klaga? Är ju buskul när det händer lite och man har en del projekt och planer på G!


08-derby ikväll och jag HAR tyvärr rätt onda aningar om utgången. Laget i mitt hjärta har inte impat på mig i upptakten av denna Allsvenska, men förhoppningsvis har jag tokfel! Återstår att se, men blir det torsk lär jag knappast återkomma och blogga om det senare ikväll i alla fall! Ja, ja, bollen är rund och det SKA spelas om det, så man vet ju aldrig! :-)


Full fart framåt - håll tätt bakåt!!!

Av Veronica - 20 april 2009 11:53

Nåja, nästan i alla fall! Klockan åtta är rätt sent för min del, men vet ju att de finns de som skulle kalla det sovmorgon att få sova så länge... :-) Hur som helst, drog iväg till affären med Katrin strax efter nio för att storhandla. Mams fyller ju år i morgon och ska snurra ihop en smörgåstårta... Mumsigt!

Precis käkat en något sen frukost - cornebitar, lax och kyckling och druckit ett glas tropisk fruktjuice! När jag smält det ska jag ge mig på en fruktsallad - blir nog om några timmar. Vet inte vad vi ska käka till middag idag men det ordnar sig!


Nu tillbaka till TV:n en stund! Hej sålänge!

Av Veronica - 19 april 2009 12:14

...och jag har bestämt mig för att ha en träningsfri dag, bara softa, fortsätta läsa lite böcker och ha en allmänt lat söndag. Planerna för kommande veckan är följande:


Måndag: Storhandla med en väninna.
Tisdag: Göra några ärenden på stan + att mams fyller år!

Onsdag: Tvätta
Torsdag: Länets repressentationsmöte i Timmernabben (SRF).

Fredag: Gamleby vårmarkand!


Ska försöka slänga in lite cykelturer då coh då också - på motionscykeln alltså. Ibland önskar jag så att jag kunnat cykla på vanlig cykel också, men mitt medfödda synfel + rätt taskig balans sätter P för detta... Men har ju apostlahästarna att ta till, om man vill ut och få lite frisk luft - fungerar ju riktigt bra det med! :-)


Ha nu en fortsatt mysig söndag, det ska jag ha! Klassisk musik i stereon och en bok i näven och så är Veronica nöjd och glad! :-)


Av Veronica - 18 april 2009 19:01

Min brors båda avkommor dök upp hos sin farmor i går kväll och ville stanna över natt, så har tillbringat rätt mycket tid där det sista dygnet. Fast sov hemma i alla fall! Blivit en del godisätande, TV-spel, lite Yatzy och så... Mysigt! De har åkt hem nu!


Har även i dag cyklat 2 km på den sammanlagda tiden 11.56 minuter. Så några av de kalorier som godiset innehöll har jag säkert cyklat bort i alla fall! Men är ju å andra sidan helg, så...


Nu ska jag snart kolla på Robinson, kvällsfika och sedan får man se vad jag pysslar med innan John Blund. Tror jag ska läsa lite kanske - med ögonen denna gång! :-)


Men sammanfattningsvis så har denna helg i alla fall hittills varit hur bra som helst!


Av Veronica - 17 april 2009 18:25

...så resten av kvällen lär nog bli hur lugn som helst. Gått ytterligare en kort promenad nyss till en något mer närliggande affär - varken jag eller mams hade något kaffe hemma och utan kaffe... :-) Började så smått plocka ihop en påse med lösviktsgodis, men gav sedan upp... Kände inte för det, helt enkelt. Kanske köper något i godisväg i morgon istället - är ju lördag då. Beror lite på om jag är sugen eller inte!


Så har Big sis med son varit här en kort sväng och hälsat på och "terroriserat" mina katter lite... Kim är lite mer skygg av sig, medans Dina är mer av en mer kaxig natur då.


Nej, dags att lämna datorskärmen för denna gång. Ska dricka lite vatten och hoppas det hjälper mot huvudvärken - ingen större lust att knapra värktabletter, om det inte är absolut nödvändigt!


Ha en fortsatt mysig fredag!


Av Veronica - 17 april 2009 15:27

...till affären förut. Köpte bl.a käk från salladsbaren de har där - kall kyckling, cornebitar, sallad och kall fläskfilé! Och en färdigkomponerad fruktsallad till efterrätt. Ska käka detta om en stund! Promenaden tog sammanlagt cirka 40 minuter! Gick i rask takt både till och från affären också. Kändes riktigt skönt, men hade klätt mig lite för varmt, så blev en välbehövlig dusch när man kom hem!


Nu är det TV:n som gäller igen en stund, trots det tokunderbara vädret. Men har ju redan varit ute och traskat och njutit av sol och värme i dag, så... :-)


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Flingunges gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards