Alla inlägg den 3 april 2009

Av Veronica - 3 april 2009 21:43

...med min kväll! Hade tänkt köra en godisfri helg, men ska ha mensen vilken dag som helst, så orkade helt enkelt inte stå emot chokladsuget. Köpte, käkade upp och fick ungefär samma känsla som varje gång jag käkat pizza, d.v.s ALDRIG MER eller ett tyst löfte att det i alla fall ska dröja länge tills nästa gång! För vet inte riktigt vad det är - kan vara jättesugen på godis och när jag väl har köpt lite så är jag inte sugen längre och ångrar mig...


Är förmodligen alldeles för hård mot mig själv - är ju fredag och antingen denna dag eller lördag är det helt okej att käka lite onyttigheter, men just nu irriterar det mig att jag föll för frestelsen + gjorde av med några kronor jag istället kunnat lägga på något nyttigare! Är nog något jag får jobba med, fast å andra sidan känner jag långt ifrån så här varje gång jag köper något mindre nyttigt. Dessutom lär jag nog knappast gå upp de cirka 10 kilon jag tappat de senaste halvåret efter dagens chokladintag! :-) Men okej, liiite småirriterad på mig själv är jag dock...


Känner mig lite allmänt rastlös. Vet inte vad jag ska fördriva de närmsta timmarna med. Var jättesömnig och dan förut, men känner inte alls så just nu. Har inte lust att glo på TV, spela spel eller för den delen sitta här vid datorn heller och är som sagt inte tillräckligt sömnig för att kunna sova än... Inte varit direkt lika "duktig" med träningen idag heller. Fast okej, har gått mycket upp och ner i trapporna i alla fall - alltid något!


Nej, känner helt klart att jag just nu har en av mina gnälligare dagar, så tror jag avslutar detta inlägg! Ha en fortsatt 3-vlig fredagkväll på er!


Av Veronica - 3 april 2009 07:38

...idag, plocka iordning tvätten ordentligt, duscha och så ner i tvättstugan! Blir fyra maskiner denna gång, eftersom jag ska tvätta sängkläder och ett täcke också! Kan behövas ibland!


Känns som grus i ögonen - är ju ingen morgonmänniska direkt, men solen skiner, fåglarna kvittar och det är ljummet ute redan nu... Kan man må annat än bra då?


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Flingunges gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards