Alla inlägg den 7 april 2009

Av Veronica - 7 april 2009 23:29

...gillar inte färgen på himlen just nu... Rödorangebrun, typ... Eller kanske man ska skriva gråviolett istället... Dels ser det så grått och dystert ut. dels brukar det väl tyda på oväder av något slag... Eller har kanske fel... Låg temp ute i alla fall, men är ju bara i början av våren, så...


Småpysslat lite mest hela dagen och bara tagit det allmänt lugnt. Känt mig såväl lättirriterad som orkeslös, på något vis. Och lite smålåg, men vet vad det beror på... Tror många kvinnor har en liknande känsla under själva perioden och så... Går ju över! Ny dag i morgon med nya möjligheter. Jag och en kompis ska ut och kvällspromenera har vi tänkt, så hoppas vädret är med oss och det inte regnar eller är snöstorm! :-) Blir kanske en liten fika också, antingen före, men troligtvis efteråt! Kul att ses och bara småprata lite om allt och inget! :-)


Nej, ska ta och borsta tanden nu och sedan vänta på att John Blund ska anlända - är ju som skrivet en ny dag i morgon! :-)


Av Veronica - 7 april 2009 14:11

...och jag vaknade redan vid åttatiden i morse. Tänkte först vända mig på andra  sidan och somna om, men var helt enkelt för pigg för detta, så gick istället upp och började pyssla med lite plockande och rensing på svarta bokhyllan. Nu är det lite bättre ordning + att en del bråte jag ändå inte haft användning för nu åkt i papperskorgen! Fast fick flera gånger plocka bort en busig Dina från just papperskorgen då, eftersom hon ansåg att det jag kastade i den istället borde höra hemma på golvet... :-) Säga vad man vill om katter, men risken att man drabbas av tristess är rätt låg...


Nu ska jag ta en välbehövlig dusch och sedan kolla lite på TV... Sedan får man väl se vad resten har dagen/kvällen har att erbjuda!


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Flingunges gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards