Alla inlägg den 26 april 2009

Av Veronica - 26 april 2009 21:49

...eller nja, kanske är lite för mörkt för det just nu... Strunt samma! :-)


Hm, akut bloggtorka känns det som just nu... Ville väl bara krafsa ner några rader, utan att ha något särskilt att komma med... Blir så ibland också!


Håller på att spara ner mina blogginlägg i Word. Tänkte det kunde vara lite skoj att ha! Blir ju lite som någon slags offentlig dagbok... Har faktiskt inte skrivit i min dagbok på ett tag nu - minns inte när det var senast. Men en vacker dag kanske jag får ett ryck, öppnar den och krafsar ner några små tankar och funderingar igen. Kanske ska döpa om den till "Årsbok" eller kanske ännu hellre "En bok för de stunder jag känner för att skriva av mig lite - privat"! Inte alla ens tankar man känner för att dela med sig av till omvärlden.


Nåja, dags att göra sig iordning för natten snart - är ju en dag i morgon också! Natti, natti på er!


Av Veronica - 26 april 2009 14:26

...att evemtuellt ta bort mina listor här på bloggen, göra om lite och lägga ut kanske typ 1-2 varje månad. Får se hur jag gör. Och är för övrigt fortfarande intresserad av flera liknande listor. Mycket hellre sådant än alla dessa kedjebrev och annat skit som dimper ner titt som tätt!


Soldis ute och ljummet och skönt väder. Varit ute en sväng, d.v.s nere i närbutiken i ett ärende åt mams. Gick i trapporna både ner och upp igen. Känns lite i benen, men behöver inte stanna och pusta, vilket var fallet för typ drygt ett år sedan... Så helt otränad är jag trots allt inte...


Apropå träning så har jag beslutat mig för att åter bege mig till gymmet nästa måndag istället, då en ny månad börjat. Såvida inte perioden kommit igång då, men tror inte det i alla fall! Hur som helst, jag SKA dit. Tror jag ska ta med mig papper och penna och anteckna tiden på löpbandet. Får se hur länge jag orkar gå där, vilken hastighet, sträcka och kaloriförbränning! Det ordnar sig!


Av Veronica - 26 april 2009 08:18

Vet egentligen inte varför jag masade mig upp så här tidigt, speciellt en söndagmorgon, då man ändå inte har något inplanerat alls. Men fick helt enkelt bara för mig att jag skulle upp och småpyssla lite med något av mina projekt. Vet bara inte vilket eller om jag ändå ska återvända till sängen en stund i stället en stund till... Katterna är pigga och alerta i alla fall... :-)


Sverige vann förresten premiären mot Österrike med 7-1. Lettland väntar i morgon och tror nog det blir en tuffare match. Helt okej - ska ju inte vara lätt att ta sig vidare, utan det ska kämpas om det!


Nu påkallar Dina min uppmärksamhet med små ynkliga jamningar, så funderar på att kolla matskålarna! :-)


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Flingunges gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards