Alla inlägg den 17 april 2009

Av Veronica - 17 april 2009 18:25

...så resten av kvällen lär nog bli hur lugn som helst. Gått ytterligare en kort promenad nyss till en något mer närliggande affär - varken jag eller mams hade något kaffe hemma och utan kaffe... :-) Började så smått plocka ihop en påse med lösviktsgodis, men gav sedan upp... Kände inte för det, helt enkelt. Kanske köper något i godisväg i morgon istället - är ju lördag då. Beror lite på om jag är sugen eller inte!


Så har Big sis med son varit här en kort sväng och hälsat på och "terroriserat" mina katter lite... Kim är lite mer skygg av sig, medans Dina är mer av en mer kaxig natur då.


Nej, dags att lämna datorskärmen för denna gång. Ska dricka lite vatten och hoppas det hjälper mot huvudvärken - ingen större lust att knapra värktabletter, om det inte är absolut nödvändigt!


Ha en fortsatt mysig fredag!


Av Veronica - 17 april 2009 15:27

...till affären förut. Köpte bl.a käk från salladsbaren de har där - kall kyckling, cornebitar, sallad och kall fläskfilé! Och en färdigkomponerad fruktsallad till efterrätt. Ska käka detta om en stund! Promenaden tog sammanlagt cirka 40 minuter! Gick i rask takt både till och från affären också. Kändes riktigt skönt, men hade klätt mig lite för varmt, så blev en välbehövlig dusch när man kom hem!


Nu är det TV:n som gäller igen en stund, trots det tokunderbara vädret. Men har ju redan varit ute och traskat och njutit av sol och värme i dag, så... :-)


Av Veronica - 17 april 2009 01:46

...men ska bara först kort sammanfatta min torsdag!


Vaknade runt tjugo över nio. Lyssnade på radion. Käkade frukost. Cyklade 1 km på motionscykeln (6.12 min). Slösurfade vi datorn en stund. Var på månadsmöte. Var rätt trevligt, men musiken som spelades hör väl till den något äldre generationens tycke och smak, även om jag för all del har en riktigt bred musiksmak! Fikade (fast åt inte upp alla kakor som bjöds - var för sliskigt och sockrigt! Hem igen och ytterligare en km på cykeln (5.46 min). Middag. Även enbart gått i trapporna i dag och skippat hissen. Håller på att bli en vana, förutom när jag bär något som är tyngre än fyra kilo. TV-kväll med mams och nybakade bullar. Inte toknyttigt kanske, men gott! :-)


Morgondagens planer (eller dagens, om man ska vara överdrivet petig) är att ev. gå en promenad, alt cykla ytterligare 2 km. Träffa big sis och systersonen och betala räkningar, då jag ju får pengar i dag. Sistnämnda är aldrig kul, men är ju ändå något som måste göras och det är ändå rätt skönt när det är gjort! :-)


Nej, är som sagt dags för bingen nu, så god natt på er!


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Flingunges gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards