Alla inlägg den 6 april 2009

Av Veronica - 6 april 2009 21:24

...vinst i fotbollspremiären för hjältarna med 1-0. Visserligen efter en något tveksam straff, i alla fall enligt de s.k experterna, men är domaren som dömer och sålänge det går mitt lags väg, så klagar inte jag i alla fall! Skönt att börja med 3 pinnar i alla fall! Att hoppas på topplacering i år är kanske lite väl optimistiskt, men bättre än förra året bara SKA vi vara, så är det! :-)


Av Veronica - 6 april 2009 13:22

...men orkar inte ta mig för något speciellt. Perioden startade i natt, så... Men går ju över inom ett par dagar, så är bara att bita ihop, se glad ut och göra det bästa av situationen! Svårt att hänga läpp också, när solen skiner och det är precis lagom varmt! Bor dessutom så att jag har solsken i min lägenhet näst intill hela dagen. Mysigt, men dock inte i lika stor grad sommartid, när termometern överstiger 30 grader och det är vindstilla. Då skulle man lika gärna kunna häcka i en varm bakugn... Hur som helst, toknjuter av vädret, trots för tillfället rådande omständigheter!


Inne på bok 5 nu i Lang-serien. Går fort att läsa och många av böckerna har jag läst ett antal gånger! Är ju så - en del är så bra att man liksom ALDRIG kan läsa dem för många gånger! Just när det gäller ljudböcker också så är det, i alla fall för mig, viktigt att den som läser in gör det bra och gärna har en s.k behaglig röst. Retar mig tyvärr lätt på inläsare som del stakar sig iderligen, har vissa "ljud" för sig eller dialektalt gör sig mindre förstådda. Några av mina absoluta favorituppläsare är Torsten Wahllund, Tomas Bolme, Katarina Everlöf, Barbro Nordin, Tore Bengtsson och Helena Gripe. Alla kanske inte är lika kända, men i alla fall några av dem är skådespelare, vilket märks även på uppläsningen då! Ups, höll på att glömma Helge Skoog! En mångsidig och superrolig man, som det verkligen är en ren njutning att lyssna på! Han har bl.a läst in Anders Fogelströms stadsserie. Har hela den serien som CD-bok! Vill även nämna Lars Ekborgs uppläsning av Mark Twains klassikern "Tom Sawyer" - en kassettbok jag fick av mina föräldrar för ett antal år sedan... Tja, listan kan göras lååång... :-)


Funderar på att värma vetekudden för tredje gången under denna dag, men kanske kan vänta en stund till, då värken inte är direkt påtaglig just nu! All heder åt den som uppfann denna underbara dyrgrip! :-)


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Flingunges gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards