Alla inlägg under april 2009

Av Veronica - 23 april 2009 19:39

"Sådärja, nu har Veronica yttrat sig igen! Bad helt enkelt att dörren till kurssalen skulle stängas, i och med att det förekom en del störande bakgrundsljud från matsalen, där jag antar att de börjat förbereda lunchen. Ja vaddå? När ingen annan gör det - säger ifrån alltså - så måste man ju helt enkelt låta sin ljuva stämma ljuda!"


"Mindre än en timme kvar till LUNCH!"


"Undrar hur mina gosbollar mår och hur de fördriver dagen? Blir nog mest att sova, skulle jag tro!"


"Att jag inte kan sluta tänka på mat..."


Av Veronica - 23 april 2009 19:22

"Jag är så förbannat trött på alla dessa individer som så respektlöst babblar på när en person har ordet! Har sådan lust att bara ställa mig upp och ropa: "HÅLL KÄFTEN"! Men min uppfostran förbjuder mig att göra detta."


"Nu har man varit ute en sväng i den sköna vårsolen. Fast blåste en hel del vid vattnet. Hade jag haft jackan med mig så hade jag helt klart struntat i resten av mötet och gått en långpromenad istället. Nästan straffbart ju att sitta inne och uggla en underbar vårdag som denna!"


"Mums, nu blir man ju rejält hungrig! Har precis fått reda på att det serveras fläskfilé och potatisgratäng till lunch! Hoppas det smakar lika gott som det låter, men det är jag övertygad om! Maten här brukar vara riktigt god!"


"Sitter här och klottrar ner diverse tankar. Faktiskt en bra metod, om man ibland som jag har en tendens att slumra till på alltför segdragna möten."


"Jag VILL gå ut och gå - NU!"


Av Veronica - 23 april 2009 19:16

Har ju under dagen varit på möte med Synskadades Riksförbund (inom distriktet jag tillhör då). För att inte riskera att nicka till under förhandlingarna, vilket faktiskt lätt händer mig, då jag av naturen har svårt att sitta stilla och koncentrerad alltför länge när någon bara pratar och pratar, så bestämde jag mig för att klottra ner lite tankar och funderingar som ploppade upp under tiden... Tänkte helt enkelt dela med mig av det jag kom fram till! Och kan handla om allt från mötet till helt andra ting! Varning till er som är allergiska mot gnäll - det KAN ibland tolkas som att jag BARA gnäller, men var nog mest mot slutet, när jag tröttnat på att bara sitta still och lyssna... :-)


Delar upp det hela i flera inlägg, då det blev cirka sju A5-papper fullklottrade... Så håll tillgodo, eller låt bli - ni väljer själva! :-)


Av Veronica - 23 april 2009 05:57

Ska om några futtiga minter kvista i väg till närmsta busshållplats, där vänta på bussen som ska åt Kalmar-hållet, fast jag ska av i Mönsterås. Där blir det taxi till T-nabben och mötet jag ska på. O, ja, jag känner mig så otroligt upplagd för att sitta och gäspa diskret bakom ena handen i några timmar. Brukar i ärlighetens nanm sällan lyssna särskilt mycket på vad som sägs, såvida det inte engagerar mig på något vis.


Är ju inte heller någon morgonmänniska precis, så denna tid på dygnet känns ovanligt tidig. Och nu anar man nästan att kommentarer riskerar att hagla över en från er som är föräldrar då - allt snack om "sovmornar" och dylikt, men det må vara hänt. Alla har vi olika förutsättningar här i livet. Brukar å andra sidan kunna ställa om vad gäller dygnsrytm och dylikt ovanligt kvickt. Men ska ändå bli en välbehövlig och riktigt lååång sovmorgon på lördag i alla fall, det är då ett som är säkert!


Nej, dags att skynda i väg nu. Kanske blir ett litet blogginlägg senare i eftermiddag, när man är hemma igen! Morn på er, sålänge!


Av Veronica - 22 april 2009 21:33

...ska bara kolla klart på Efterlyst och Diagnos Okänd!


Har även avverkat ytterligare 1 km på cykeln nu ikväll. 5.47 Trampade i lagom snabb och jämn takt. Känns verkligen skönt att cykla, särskilt när kroppen börjar vänja sig vid det igen, efter alla förkylningar och sånt.


I morgon blir det en hel del stillasittande, då jag ju ska iväg på representationsmöte i Timmernabben. Själva mötena brukar inte vara några direkta höjdare, men maten brukar smaka gott, det är mysig natur runt om + att det över huvud taget är kul att komma i väg lite på olika uppdrag! Blir ju vårmarknad i Gamleby på fredag och ytterligare en kurs i O-hamn på tisdag.


Så har även jag och en av mina nyfunna vänner från Almåsa-kursen spikat en preliminär resa till just Almåsa för några förhoppningsvis roliga semesterdagar i augusti. 10.e -14.e pratade vi om och vi ska kolla upp om det är några fler som vill hänga med. Några som var med på kursen alltså. Intresse finns i alla fall! Blir till att söka bidrag bara, så man har råd att åka - hoppas det går bra! Hur som helst, återkommer närmre om denna resa, när jag vet mer hur det blir! Helt klart är i alla fall att jag VILL åka dit igen!


Nej, dags att återvända till TV:n en stund till som sagt och sedan är det sängen som gäller - ska upp vid femtiden i morgon...


Natti, natti på er!


Av Veronica - 22 april 2009 12:21

Väcktes tidigare i dag av ett himla smällande och skramlande. Katterna satt på helspänn och glodde ut genom fönstret i omgångar. Undrade så smått vad som var i görningen, men hade mina aningar. Visade sig sedan vara befogade. De har börjat sanera brandlägenheten. Såg nån slags maskin när jag kom från tvättstugan. Den hade en slang som de dragit in genom balkongen till brandlägenheten. Och utanför porten står det en bil tillhörandes Anticimex och en från någon lokal riv och saneringsfirma.


Självklart är det ju bra att de tar tag i det hela någon gång och fixar iordning, men känns lite småobehagligt också. Även om det är över fyra månader sedan själva branden så känns det ändå på något vis... Kände ju inte kvinnan som bodde där och hittades sittandes vid köksbordet, men bara tanken på det... Hur som helst livet går vidare och obehaget släpper säkert ganska snart, men ändå...


För övrigt har jag precis cyklat dagens första kilometer. Får se om det blir ytterligare en framåt kvällen. Tiden var i alla fall 5.37 och 15 kalorier brändes. Nu är det nog bäst att jag mumsar i mig bananen jag nallade uppe hos mams, eftersom Dina precis upptäckt den och ser ut att vilja släpa iväg med den någonstans... :-) Tokigt djur, det där, men ack så underbar!


Av Veronica - 22 april 2009 11:12

...med nya händelser och möjligheter. Fast har bara tvättstugan inbokad, så kanske inte blir någon fullspäckad dag direkt. Helt okej för mig, i och för sig.


Mams hälsar tillbaka och tackar för alla gratulationer! :-)


Och "Kattis", jag är ändå impad över att du kör en mil på så kort tid. Om jag inte missförstått det du skrev såklart...


Nej, ska peta i mig lite frukost nu och sedan kvista ner till tvättstugan och slänga i två maskiner - får se hur många det blir denna gången.


Av Veronica - 21 april 2009 19:44

Tror nog mams är mer än nöjd. Hon blev uppvaktad av mig, tre av sina andra barn, två barnbarn, om man inte räknar med mina båda sorkungar också såklart - då blir det fyra + en väninnan till mig, hennes man och yngsta förmåga! Blev en del blommor, lotter och diverse annat smått och gott. Varje present uppskattades helt och fullt!


Blev nästan 3 bitar av hennes vitt omtalade och populära smörgåstårta för min del. Orkade inte riktigt tre, fast jag åt i två omgångar! Men var mumsigt i alla fall, som vanligt. Även cyklat 1 km och bränt 15 kalorier nu under kvällen! Skönt att man hann med det också!


I morgon är det tvättning som gäller, men får i alla fall sova liiite längre än i dag och i går. Får se om jag utnyttjar detta, eller fortsätter gå upp tidigt. Ska ju upp tidigt både torsdag och fredag också, så kanske är lika bra att vänja sig! Ska även börja träna med en syster från och med nästa torsdag. Vi mjukstartar med kvällspromenader först och kör vidare med en annan träningsform senare. Återkommer om det!


Nej, dags att slappa vid TV:n en stund! Ha en fortsatt bra och mysig kväll!


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Flingunges gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards