Alla inlägg under april 2009

Av Veronica - 1 april 2009 13:29

...med flera plusgrader och Veronica har varit ute och traskat i solen. Tog väl cirka 30 minuter. Så underbart skönt, men svettigt. Lite klurigt att veta innan hur mycket man ska klä på sig. Vill inte riskera att klä mig för lätt och bli förkyld igen. Men kanske snart kan hänga undan vinterjackan och byta till någon mer vårlig! Hur som helst, var riktigt skönt att vara ute i det underbara vårvädret! :-) Lutar även åt 1 km på motionscykeln till kvällen, men får se hur det känns senare! Vill ju så gärna komma igång ordentligt, men samtidigt inte köra på för mycket, när man ju är rätt otränad efter alla förkylningar. Men det ger med sig! 30 minuters rask promenad är ju inte helt fel heller! :-)


Ska nu parkera här vid datorn och pyssla lite. Kanske bränna lite skivor, pyssla med diverse småprojekt och lite annat! Får se vad det blir! :-)


Av Veronica - 1 april 2009 00:33

Och första lilla inlägget denna nya månad - är ju april nu, helt plötsligt... :-)


Tack "mimosa" för fantasitulpanerna! Bestämmer att de får vara turkosblå och aprikosfärgade... Kanske ovanliga färger på tulpaner, men i fantasin finns det inga regler eller gränser! :-)


Allvarligt talat, jag älskar tulpaner och andra blommor också. Solrosor, blåklint, tulpaner, violer, syrener, liljekonvaljer, vallmo, rosor (fast tål inte rosdoftande parfymer, crémer och dylikt, men tål själva blomman i alal fall), lavendel (fast kanske mer är en växt) och mycket mer...


Som jag skrev i förra inlägget - är så underbart med sol, riktigt varma vindar och vetskapen att det blir ljusare för varje dag som går! Älskar snön också, men just nu får den gärna hålla sig borta och sedan återkomma i slutet av mörka november!


Nej, dags att göra som mina små gosbollar och sova ett par timmar i alla fall! Natti, natti på er!


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Flingunges gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards