Alla inlägg under juni 2009

Av Veronica - 6 juni 2009 22:02

...på Råttsunda i kväll, sedan Sverige torskat mot Danmark på självaste nationaldagen.... Ja, ja, vad ska man säga... Mna kan ju inte spela på topp i bara några minuter under en hel match och inbilla sig att resultatet ändå ska gå ens väg. Dessutom vore det väl bättre att gratulera danskarna till första vinsten mot Sverige i en tävlingsmatch, än att bara gnälla över missade straffar och försvarsmissar! Och grymt överskattade Zzzzlatan - var fanns han i kväll. Förutom en ful attack mot en dansk spelare, som borde renderat honom rött kort, men som domnaren "blundade" helt för + att han missade en målchans i slutet, så gjorde han inte ett skit! Som sagt, han må ösa in mål i klubblaget, men hans "storhet" är för mig rätt överskattad annars!


Lugn dag annars. Haft brorsdottern på besök en stund. I natt ska hon och resten av familjen kuska upp till 08-land och sedan ta planet till Grekland och två veckors förhoppningsvis mysig och minnesvärd semester! Ska bli kul att få höra hur de haft det, när de väl är hemma igen! Hon är dock ganska flygrädd, men hoppas och tror nog att det ska gå bra! Inte första gången hon flyger heller!


Funderar på om jag ska gå och rösta i morgon - EU-valet, alltså... Kan ju ta en lite promenad och slinka in i vallokalen på vägen, om det är fint väder och jag känner för det. Är ju starkt emot hela EU-jippot, men kanske man ändå ska lägga en röst, så man har det gjort - återstår att se hur jag gör!

Sossarna fjantade runt i husen här omkring, delade ut röda rosor och bad enträget om röster. Jag tog glatt emot rosen och förkunnade sedan rakt att jag vill se kraftiga förändringar i deras politik, om de över huvud taget ska kunna räkna med min röst, i alla fall i riksdagsvalet nästa höst. Sa att jag är förbannat missnöjd med dem, helt enkelt! Fick som svar att han förstod det, men VAD de tänker göra åt läget, tja, det återstår att se...


Nej, dags att pyssla med något annat en stund, innan John Blund kikar in! Ha en fortsatt mysig lördag på er, oavsett om ni är besvikna fotbollsfans, nationaldagsfirare eller vad ni än företar er! :-)


Av Veronica - 5 juni 2009 21:18

Blev en minst lika skön och rask takt som i måndags. Vädret var visserligen kyligare, men var helt i min smak. Dessutom sprack det upp och till och med solen kikade fram bakom molnen! Så vi slapp traska i regn och rusk i alla fall. :-)


Både är och inte är sugen på godiset som ligger i skafferiet. Får se om jag kniper en och annan bit, men kan lika gärna bli så att jag väntar till morgondagen! Återstår att se!


Funderar på att ta en varm dusch och samtidigt passa på att sortera tvätten - ska tvätta i morgon eftermiddag mellan 14-18. Förmodligen tvättar jag de nya kläder jag fick hem i dag också. En aprikosorange munkjacka (bara älskar sådana) och ett par svarta leggins. Eventuellt även ett par ljusröda också, om nu inte mams kunde ha sina, men vet inte än... Kul med lite nytt i garderoben i alla fall! :-) Skulle vilja ha en svart och en turkosblå munkjacka också, men får hoppas att jag hittar dessa så småningom. Hade tänkt köpa en svart också i samma modell som den aprikosfärgade, men som vanligt var de slutsålda... Men borde ju komma fler tillfällen, så...


Ha en fortsatt trevlig fredagskväll på er! :-)


Av Veronica - 5 juni 2009 19:03

...på över fem veckor! Känns helt okej, men tycker nog inte jag saknat det så mycket som jag då och då inbillat mig. Kan helt klart tänka mig att köra en ny godisfri månad framöver, men blir nog till hösten då. Ska i alla fall fortsätta att bara äta godis till helger, typ fredagar och/eller lördagar. Denna vecka blir det godis både fredag och lördag, men annars räcker ju en godisdag i veckan hur bra som helst, om det inte är något speciellt då, förstås! :-)


Om en stund ska jag ut och traska en kort sväng med kompisen igen. Mulet och regnigt ute, men är ju bara att klä sig därefter, så det hindrar oss inte. Om det däremot varit inslag av åska också så hade det inte blivit något. Både jag och kompisen är rejält åskrädda - i alal fall om man befinner sig utomhus! Är dock lite för kyligt för blixt och dunder i dag i alla fall!


Av Veronica - 5 juni 2009 13:22

Men är på riktigt bra humör ändå + feberfri, skulle jag tro i alla fall! Känner mig lite småtrött bara, men är nog mest vädrets förtjänst!


Fick hem två ansiktscrémer från Y R i dag, men hade beställt två av varje... Fast skit samma, de räcker ett tag + att notan blev något billigare också! :-) Som någon slags bonus fick jag bl.a en tvådelad baddräkt, som jag faktiskt kunde ha! Färgerna var även de klockrena - svart och turkos! :-) Lovar er, för ett år sedan hade den suttit som ett korvskinn, om jag ens fått på mig den. I dag satt den precis lagom! :-) Kul att ha två baddräkter att variera emellan, ifall det blir badläge i sommar! :-)


Även varit en sväng till närbutiken här för att investera i ett kuvert och ett frimärke. Lite papper som skulle skickas i väg. Gick förbi godishyllorna, men fast jag nu "får" äta godis igen, så var jag faktiskt inte särskilt sugen. Kanske dock tar en sväng senare i eftermiddag och köper något, annars kan det vara tills morgondagen, om jag är mer sugen då! :-)


Av Veronica - 4 juni 2009 18:53

...hade man i går, så har bara tagit det allmänt lugnt i dag och inte gjort överdrivet mycket precis! Skönt på sätt och vis att ha sådana dagar också.


Känns som jag har och har haft bloggtorka ett tag nu. Inte så att jag på något vis tänker sluta blogga, men blir kanske inte inlägg varje dag precis. Har ju annars varit rätt flitig med att blogga här... Hur som helst, man bloggar ju såklart när och så ofta man själv vill... :-) Och vem vet, kanske redan i morgon har betydligt mer att krafsa ner... Återstår att se!


Ha en trevlig torsdagskväll på er!


Av Veronica - 3 juni 2009 12:21

Fortfarande lite småseg, men perioden är snart på väg att ta slut och då brukar det bli bättre! Ingen äckelpäckeltryckande värme ute heller, vilket jag tycker är skönt. Skulle visst inte bli mer än runt 15 grader i dag. Liiite kyligt för att vara sommar kanske, men är inget som bekymrar mig nämnvärt. Lättare att klä sig för kyligare temp än när termometern överstiger 30 grader...


Planerna för dagen blir nog mest att sitta och pyssla med diverse projekt här på datorn. Inget annat inplanerat, förutom eventuellt en kvällspromenad med kompisen. Men beror på vädret och om hon har tid eller ej! Återstår att se!


Av Veronica - 2 juni 2009 12:42

Känner väl av långpromenaden i kroppen i dag. Men det var riktigt skönt att traska på. Tror dock att denna dag blir betydligt lugnare - vad jag vet just nu i alla fall...


Inte strålande solsken, mest disigt, men verkar vara rätt varmt ändå! Har lite småsaker jag tänker pyssla med, så blir nog en helt okej dag ändå - blir ju vad man själv gör det till också!


Av Veronica - 1 juni 2009 22:12

Blev av till slut och ångrar inte ett steg. Var så himla skönt att i lagom rask takt promenera längs strandpromenaden med kompisen. Vi har alltid mycket att prata om, både aktuella saker och sådant som varit! Vi har känt varandra i många år! Så kvällspromenader är något vi helt klart bestämt oss för att fortsätta med framöver, kanske redan på onsdag! Beror på om hon har tid - liksom nästan alla andra vänner jag har så är hon ju småbarnsförälder, vilket innebär att tiden inte alltid räcker till! Men det ordnar sig! :-)


Till Mimosa:

Inte så ofta, men de fåtal gångerna räckte... Håller mig till lax, sik, strömming och dylika firrar. Makrilfilé i tomatsås är riktigt gott också - och dessutom något både dietisten och hälsocoachen rekommenderar starkt! Kul!


Nej, nu ska här loggas ut igen och sedan är det nog sängen som gäller. Helt slut efter promenaden, men var som sagt helt underbart! :-)


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Flingunges gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards