Alla inlägg den 10 juni 2009

Av Veronica - 10 juni 2009 12:03

Det är ju ett rätt känt faktum att det kan vara så och det stämmer verkligen! Mulet och dystert även i dag och undertecknad är väl inte direkt på världens bästa humör heller. Känns lite som att nu kan snart allt bara bli bättre! Inget särskilt som hänt direkt, utan känner mig bara låg.


Eller jo, liiite är det väl som strulat och kanske fortfarande gör det en aning, men inget som jag nog inte kan åtgärda på sikt i alla fall! När det t.ex handlar om ekonomin så har den ju nästan alltid varit ansträngd, men jag har ändå alltid klarat av att betala räkningar i tid + haft i alla fall lite matpengar över. Jag och mams delar ju på de flesta matkostnader och det gör ju saker och ting något billigare. Kommer ju inte alltid vara så, men så länge det fungerar och är aktuellt är det ju bra. Har ju även ett sparkonto, där jag försöker sätta undan en slant varje månad, till oförutsedda utgifter då. Hade tänkt att den summan jag hittills fått ihop skulle betala min framtida rotfyllning hos tandis, men i och med att det verkar körigt att få ihop tillräckligt med fondpengar till den Almåsa-vecka jag så länge planerat, så blir det kanske så att jag tvingas nalla av dessa pengar till denna och tvingas betala av tandläkarräkningen - något jag helst sluppit. Beror ju också på hur mycket fondpengar jag kan tänkas få. Lär väl få besked under dagen, skulle jag tro. Hoppas så att det ordnar sig, för jag VILL ju verkligen få komma ut och "semestra" några dagar, för en gångs skull. Har ju sällan eller aldrig råd att företa mig något alls under somrarna, till skillnad från de flesta i min omgivning, som trots ansträngd ekonomi på olika vis ändå alltid tar sig åtminstone någonstans!


Fast ser nu ändå ut att lösa sig: Precis avslutat samtalet jag väntat på och det kommer ordna sig ekonomiskt för mig, så jag KAN åka i väg! *ler stooort*

Hoppas nu bara att det ordnar sig även för kompisen jag ska åka tillsammans med - att hon också kan få sina fondpengar! Hon har inte fått besked än... Men förhoppningsvis löser det sig!


Nej, dags att återvända till TV:n en stund, men känns i alla fall som en liten sten lättat från mitt hjärta i och med detta beslut! :-) Tycker i och för sig inte om att behöva "tigga" pengar, för att kunna göra saker, men har man den möjligheten och det dessutom beviljas, varför inte utnyttja det då! :-)


Av Veronica - 10 juni 2009 01:29

Suttit hela kvällen och tittat på barnprogram som gick när jag själv var barn! Avverkat 12 Doctor Snuggles-avsnitt och kollar nu på Rasmus Nalle... Har Bamse och Alfons Åberg kvar sedan, men får nog bli senare i dag - man måste ju sova lite också!


Bryr mig nu inte så mycket om eventuellt spydiga kommnen - alla har vi behov av att väcka barnjaget i oss! Och personligen har jag en rätt bred smak, när det gäller böcker, film och musik. Lyssnar, läser eller ser på sådant jag känner för just för stunden! Skönt faktiskt att inte ha bara en eller ett par speciella genrer man kan tänkas hålla sig till, utan att man istället går på känsla och humör!


Tittar ut genom fönstret och blir nästan lite höstdeppig. Riktigt mörkt, mulet och regnig.... Och kyligt också... Funderar på att ha en heldag i sängen med en bra bok eller film, men får se... Men hur som helst så VILL jag ha vackert väder mycket snart, så är väl bara att börja hoppas! Vill för övrigt att saker och ting ska vändas till något positivt snart också. Behövs verkligen extra mycket just nu, känner jag!


Nej, dags att logga ut och krama kudde! Natti, natti på er!


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Flingunges gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards