Alla inlägg den 1 juni 2009

Av Veronica - 1 juni 2009 22:12

Blev av till slut och ångrar inte ett steg. Var så himla skönt att i lagom rask takt promenera längs strandpromenaden med kompisen. Vi har alltid mycket att prata om, både aktuella saker och sådant som varit! Vi har känt varandra i många år! Så kvällspromenader är något vi helt klart bestämt oss för att fortsätta med framöver, kanske redan på onsdag! Beror på om hon har tid - liksom nästan alla andra vänner jag har så är hon ju småbarnsförälder, vilket innebär att tiden inte alltid räcker till! Men det ordnar sig! :-)


Till Mimosa:

Inte så ofta, men de fåtal gångerna räckte... Håller mig till lax, sik, strömming och dylika firrar. Makrilfilé i tomatsås är riktigt gott också - och dessutom något både dietisten och hälsocoachen rekommenderar starkt! Kul!


Nej, nu ska här loggas ut igen och sedan är det nog sängen som gäller. Helt slut efter promenaden, men var som sagt helt underbart! :-)


Av Veronica - 1 juni 2009 12:00

...och första riktiga sommarmånaden. Och denna månad börjar ju riktigt somrigt. Klarblå himmel, strålande sol och över 20 grader varmt ute!


Personligen kunde man ju mått bättre - perioden drog igång i natt. Inte så att jag har jätteont, men ändå... Allt som ingår, utan att för den skulle gå in närmre på detta! Känns i alla fall som att det nog blir en rätt osocial dag. Visserligen skulle en kompis eventuellt ringa senare i dag, då vi pratat om att kanske gå en kvällspromenad. Men känns inte så aktuellt i nuläget i alla fall. Får se, kanske mår bätre framåt kvällen, OM det nu blir av! Lär ju komma fler tillfällen annars!


Funderar på att slänga in lite bilder i Bilddagboken, eventuellt göra om lite här på bloggen och diverse annat småpyssel, i den mån jag känner för det och orkar! Men som sagt, blir nog en rätt osocial dag för mig i dag, känns det som!


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Flingunges gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards