Alla inlägg den 15 juni 2009

Av Veronica - 15 juni 2009 18:26

Veronica har i dag besökt inte mindre än 4 klädaffärer - frivvilligt! För er som inte hänger med - undertecknad verkligen HATAR att knalla runt i dylika butiker. Men nu är läget så att jag ändå hade ärende på stan och fick då för mig att kolla om någon klädaffär kanske hade en svart och/eller turkosblå luvtröja! Och jodå, hittade i alla fall svarta varianter under 200 kr. En som var lite tjockare tyg och en tunnare. Köpte dock ingen av dem i dag - har som mål att först tappa ytterligare några kilon. Då kanske man till slut även kan ha den turkosblå jag hittade, men tyvärr två storlekar för liten... Vissa butiker säljer tydligen bara kläder för pygméer!


Så har jag även lämnat tillbaka låneböcker, hämtat ut medicin åt mams på apoteket, besök djuraffären, där det blev en påse torrfoder, vitaminer och en sorts godis som båda mina fjunisar tycker om! Avslutade stadsbesöket med att köpa hem lite käk från McDonald's!


Nu i kväll slog jag en signal till en lärare jag hade under låg och mellanstadiet, som jag tyckte extra mycket om. Såg en artikel om henne i en lokal blaska och fick för mig att bara höra hur hon mår. Hon blev riktigt glad att jag ringde och innan vi avslutade samtalet, efter att ha pratat lite gamla minnen, så föreslog hon att vi skulle ta och ses nån gång i sommar. Skulle även ta med mig mams, tyckte hon. Ingen speciell dag är bestämd, men vi ska höras av närmre om det! Kul! :-)


Ska fortsätta pyssla lite med filmklippen och så, så får man se vad resten av kvällen har att erbjuda. Men blir nog rätt lugnt, antar jag!


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Flingunges gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards