Alla inlägg den 13 juni 2009

Av Veronica - 13 juni 2009 15:57

...dels på en något seg dator, dels på detta mulna, trista väder! Inga direkt positiva tankar i dag med andra ord! Försöker ju annars se så positivt som det bara är möjligt på saker och ting, i den mån man orkar i alla fall! Tycker det gnälls lite överdrivet mycket då och då, ÄVEN från undertecknad! Men vad f-n, ven är perfekt?


Dagens aktivitet är dels filmskapande i MovieMaker,  vilket är vad som segar för tillfället. Har även tvättstugan bokad, så ska kvista ner om ungefär tre kvart och kolla hur pass torr min tvätt är. Blev bara två maskiner i dag. Brukar för det mesta inte ha mer och särskilt nu, denna årstid, när man inte behöver bylta på sig en massa extra tröjor och dylikt är det en ren fröjd att tvätta! :-) Fast tillhör ju minoriteten som tycker det är rätt trevligt att utöva denna nödvändiga syssla annars också!


Blivit lite godis i dag med - är ju lördag. Men redan i går slank det ner en glass - mams bjöd ju, så varför inte passa på då! Men jämfört med för ett drygt år sedan så äter jag definitivt mindre godis nu än tidigare. Så känns nästan lite lyxigt att inhandla dylika onyttigheter till helgen. Känns dock inte som något direkt måste. Har hänt att jag hoppat över en lördag, då jag helt enkelt inte känt för att köpa något. Och i ärlighetens namn så lägger jag hellre min ansträngda ekonomi på viktigare ting, om det kniper! För övrigt tror jag att i alla fall jag ska köra med en ny godisfri månad så småningom - kanske i september eller oktober. Nåja, återstår att se! :-)


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Flingunges gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards