Alla inlägg den 16 juni 2009

Av Veronica - 16 juni 2009 15:48

Var på styrelsemöte i förmiddags. Det sista innan sommaruppehållet. Var typ det vanliga - vad vi ska ha för aktiviteter till hösten, lite snack om föreningens ekonomi + att antalet medlemmar sakta minskar. Dels har några avlidit, dels orkar folk inte med föreningslivet mer och/eller hittar andra intressen. Detta ständiga tugg om hur vi ska få yngre att bli verksamma också... Är nog så gott som helt omöjligt, i alla fall i min hemkommun.


Blev lite småsur också, när några i styrelsen försökte bestämma att JAG skulle skriva en utvärdering om endagarsresan vi var på förra måndagen, som sedan skulle publiceras i lokalblaskan. Visst, hade de frågat mig först och helst redan förra veckan, när det fortfarande var rätt färskt, så hade jag absolut inte haft några problem med att krafsa ihop några rader om det. Men blir så irriterad på att de helt enkelt räknar med att man SKA göra det + att man hör kommentarer som att då har jag ju i alla fall gjort något för föreningen... Lutar mer och mer åt att jag hoppar av styresleuppdraget till årsmötet nästa år. Hur de ska lösa den biten är inte mitt problem. Tänker dock såklart fortsätta vara medlem i föreningen, så man kan fortsätta åka på resor, kurser och dylikt. Särskilt som det jobbas med att yngreverksamheten ska blomma upp mer och mer! Hur som helst, nog med föreningssnack för denna gång!


Precis smällt i mig en tallrik med kallskuret, det vill säga varmrökt lax, rostbiff, två sorters skinka och kalkon. Blev nudlar till och så sallad, bestående av gurka, plommontomater (röda), gröna oliver och rädisor. Köpte även en liter jordgubbar, men väntar nog med att mumsa i mig dem till senare i kväll, tillsammans med mams då! :-)


Har även boka taxi till och från syrran på midsommarafton. Mams och jag är ju bjudna dit. Systersonen fyller ju hela 10 år, så närmsta planerna för hans favoritmoster är att fortsätta pyssla med den födelsedagspresent han ska få då! :-)


Till Katarina:

Precis, även vi som är lite större vill ha fina och bekväma kläder att tillgå. Men å andra sidan gav gårdagens tillfälliga traskande i klädaffärer mig en extra sporre att försöka lätta ytterligare några kilon, så kanske man till slut kan köpa i alla fall en eller möjligen två storlekar mindre! :-)


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Flingunges gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards