Alla inlägg under juni 2009

Av Veronica - 24 juni 2009 11:50

Ja, j-vlar i havet, var bra längesen man höll i en golfklubba sist, men var kul att spela i alla fall. Var jag och M, min brorsdotter, som promenerade till stadsparken vid 18-tiden i går kväll och tog en runda. Undertecknad vann med 14 poängs skillnad, men å andra sidan har inte M spelat så värst mycket minigolf, om ens någonsin, så tycker hon var duktig ändå! Efteråt gick vi till Corner och åt varsin barnmeny och så knallade vi hemåt i långsam takt. Gick förbi min "gamla" skola och strosade omkring där ett tag och mindes tillbaka lite. Blåste lite såpbubblor också och njöt av det soliga, underbara kvällsvädret! :-)


I dag blir det nog en rätt lugn dag, skulle jag tro. Har lite att småpyssla med, men inget alltför ansträngande. I morgon väntar ju barnkalaset hos A och M ville gärna hänga på dit, så som mest blir de väl 8 ungar. Lär nog bli rätt stimmigt, men blir säkert trevligt!


Av Veronica - 23 juni 2009 12:48

Min brorsdotter dök upp i går eftermiddag, för att bl.a sova över hos sin farmor. Vi gick till stan och gjorde diverse ärenden och sedan blev det affären och lite shoppande även där. Bl.a köpte vi två liter jordgubbar. Blev samma smarriga fruktsallad som i helgen. Fast M var inte så förtjust i aprikoser, så jag fick hennes! :-)


Just nu sitter jag här och slösurfar lite vid datorn, medan M sitter och kollar på Eva & Adam. Är kanonväder ute, men orkar inte vara ute just nu i alla fall. Kanske bilr en liten promenad senare, såvida det inte är alltför varmt ute!


Av Veronica - 22 juni 2009 10:30

Blir inget tandisbesök i morgon - de ringde förut och flyttade fram besöket till den 26 augusti! Han hade nämligen fått ryggskott. Och tja, då förstår man ju att han inte kan jobba på ett tag. Trist för honom, men så kan det bli ibland.


Ska kvista i väg till stan om en stund. Ska käka frukost först och göra mig iordning. Fint och soligt väder ute, så bäst att passa på att göra de ärenden man tänkt sig, ifall det plötsligt slår om och blir sämre. Inget som tyder på detta just nu, men man vet aldrig... :-)


Av Veronica - 21 juni 2009 18:55

...och även nyttigare är ju frukt! Har även i dag avnjutit en smarrig fruktsallad, bestående av samma frukter som gårdagens, d.v.s färsk ananas, svenska jordgubbar, banan gröna vindruvor, aprikoser och honungsmelon. Åt visserligen även godis i går, men kan mycket väl tänka mig att helt byta ut det mot diverse frukter kommande helg. Fast erkänner att även choklad kan vara rätt gott ibland - i måttlig mängd. Kan ju alltid köpa en bit mörk choklad. Helt okej smak, men inget man direkt vräker i sig! Hur som helst, får se vad man känner för när det blir lördag igen!


Just nu är det kanonfint väder ute, men kändes förut som att det skulle bli ett rejält åskväder. Men än så länge har man inte hört något muller eller sett några blixtrar, så återstår att se. För min del får det gärna vara soligt och lagom varmt i några dagar nu, så man verkligen känner att det är sommar!


Resten av kvällen ska jag nog tillbringa antingen vid datorn eller TV:n, det fina vädret till trots. Men har en del planer för kommande vecka. I morgon blir det nog en tur till stan och det är okej väder. Ska hämta ut medicin åt mams och lämna böcker på bibblan bl.a På tisdag är det tandläkaren som gäller. Lär bli 500 kronor fattigare efter detta besök. I och för sig lär det kosta betydligt mer, men tar det hela på avbetalning, så kanske man avverkat denna skuld till årsskiftet! Nåja, det ordnar sig! På torsdag ska jag först till big siz och bevista hennes avkommas barnkalas. Vill ju gärna träffa sötnosen Mimmi igen också. Vi fann varandra direkt, faktiskt! Trodde inte ett marsvin kunde vara så keligt och framför allt lugnt! Men har å andra sidan ingen större erfarenhet av detta djur innan så... Sedan på eftermiddagen ska jag eventuellt träffa en annan syster - beror på om hon har tid eller ej. Är någon ny mässa på G, har jag för mig, som hon ska hinna fixa material till! Men vi bestämmer på onsdag hur vi ska göra! Så är det tvättstugan på fredag + att jag hoppas få veta under veckans gång och min kompis och får fondpengar till veckan på Almåsa i juli. Börjar så sakta närma sig nu. Vore trist om det inte löser sig för henne, men åker ju dit ändå! Fast hoppas såklart att hon får sina pengar! :-)


Nej, dags att företa sig något annat en stund! Ha en fortsatt bra söndagskväll och hoppas solen lyser även över er!


Av Veronica - 20 juni 2009 17:46

...eller i alla fall lite dunder var det här förut i dag. Hör ju sommaren till, men värre åskväder har man ju varit med om. Fast man är åskrädd som få så tycker jag ändå att det kan vara rätt mysigt emellanåt. I alla fall om man befinner sig inomhus och inte ute någonstans... Var på väg hem från affären när det började mullra, men var då nästan hemma, så det var ändå rätt lugnt.


Blev midsommarmiddag i dag. Prinskorv, mams hemmagjorda köttbullar, Jansson, matjesill och kallrökt lax. Mumsigt. Senare, när man smällt maten lite så blir det fruktsallad bestående av jordgubbar, gröna vindruvor, aprikos, honungsmelon, ananas och och bananer. Även käkat lite godis i dag, men smakade inget vidare, så hade lika gärna kunnat avstå, men gjort är gjort och inget att gräma sig över!


Ska nu återgå till TV:n och fortsätta kolla på film. Lånade ett gäng av syrran i går! :-) Ha en fortsatt bra midsommardag!


Av Veronica - 20 juni 2009 00:36

God mat och trevligt sällskap. Och verkar som att systersonen blev glad över min present! :-)


Har under eftermiddagen och kvällen gosat mycket med lilla Mimmi, 3 månader. En toksöt och charmig marsvinsunge. Jättesocial och mycket pratsam... :-) Hon har helt klart en liten plats av mitt rymliga hjärta!


Sitter just nu och spelar Bubble på nätet, men ska snart sova, tror jag. Har ju trots allt varit en rätt lång och händelserik, men trevlig dag!


Av Veronica - 19 juni 2009 12:56

Snart dags att kuska i väg till big siz med familj för att fira midsommar, men framför allt A, som blir hela 10 år i dag! Minns så väl när jag såg och fick hålla honom för allra första gången - då var han nästan precis 12 timmar gammal. Skapligt liten, till skillnad från i dag då, men tur är väl det! :-)


Är uppehåll i vädret just nu, men molnigt, så några stänk lär det nog blir innan kvällen... Men hör väl till denna dag, gissar jag. Blöta av både det ena och andra slaget! Men är ju ett val var och en gör själv!


Nej, ska kolla e-posten och lite annat, innan taxin kommer och det är dags att dra i väg till andra sidan stan!


Trevlig midsommar på er! :-)


Av Veronica - 18 juni 2009 12:49

Inte en minsta skymt av någon sol här just nu. Grått, ruggigt och regnigt. Ska snart ge mig ner till tvättstugan och starta det två maskiner jag fått ihop denna gång. Får se om det bilr något besök till affären. Inte hört ett ljud från kompisen än, men blir kanske av senare i eftermiddag. Annars går det för min del lika bra på måndag eller så... Men trots att det lär vara rätt gott om folk som, liksom vi, är ute i sista minuten innan helgen så vore det ändå skönt att få det hela gjort!


Nej, dags att göra lite nytta tror jag...


Till mimosa:

Tack så mycket! Önskar dig detsamma! Ha en trevlig midsommar!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Flingunges gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards