Alla inlägg den 28 mars 2009

Av Veronica - 28 mars 2009 13:34

Var ju hos syrran igår och åt en god middag (hon brukar i och för sig ALLTID bjuda på god mat) och trevligt sällskap! Tyvärr kunde inte alla syskon komma, p.g.a sjukdom, innebandyturnering och diverse, men vi som var där hade trevligt i alla fall! Kvällen avslutades med att näst intill alla kollade in vem som vann "Lets dance". Kan väl säga som så att utgången inte föll alla i smaken då, men personligen brydde jag mig inte direkt om vem som vann. Trodde dock att Bagge var näst intill given, så lite kul var det väl att hon inte vann då, men hade hon gjort det så hade jag inte brytt mig då heller. Men som sagt, var några som var rätt pissed off efteråt! :-)


Systerdottern blev riktigt glad för presenten från mig och Big Siz! Vi hade lagt några små mindre paket i ett större. Hon fick följande:


Två doftljus (Lavendel)

En paket servetter med lavendelmotiv

En fotoram med tillhörande foto

Lösviktste i fin teburk (Mors lilla Olle = blåbär och tranbärssmak)

Två små porslinsfigurer i form av en rosavit katt och en turkosblå haj

Fotvårdsprodukter (Lavendeldoft)

Doftpåse att ha i byrå eller garderob (Lavendel)

Badsalt (Lavendel)


Ja, som ni förstår blev det mycket lavendel då, men hon - liksom undertecknad - är en stor fan av denna växt! :-) Teet är hennes absoluta favorit och hade precis tagit slut + att jag tror hon sa något om att hon funderat på att köpa en teburk, men nu fick hon ju en! Servetter hade hong ont om också, så de uppskattades. Hon gillar dessutom att fotbada, så även dessa produkter kom väl till pass. Och badsaltet jag köpte, mest på måfå, hade hon provat tidigare och verkligen tyckt om, så även där var det mitt i prick! Alltid kul när man ger bort presenter och de uppskattas! :-) Så nu vet du, Gittan! Och ja, självklart hänger jag på och våldgästar hemma hos A - inte heller sett hur hon bor än!


Lugn lördag blir det här annars. Ska nog tillbringa mesta tiden vid TV:n - liet mulet och dant ute, så blir nog spel eller film för min del. Ska även följa hockeyslutspelet, FAST mitt lag inte pallade med att nå ens dit! Men kan vara kul att se hur det går ändå!


Ha en fortsatt trevlig lördag, om jag inte blogga något mer senare ikväll - man vet ju aldrig!


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Flingunges gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards