Alla inlägg den 8 mars 2009

Av Veronica - 8 mars 2009 16:44

Sitter här med Sportradion på i bakgrunden och blev riktigt pissed off för en stund sedan, under Davis Cup-matchens fjärde match, där tyvärr Sverige till slut torskade, vilket nu innebär att det blir en femte och helt avgörande match om ett tag.

Är dock inte själva förlusten jag upprörs över, utan dessa s.k "experter", som sitter och gnäller, gnatar och tycker så j-vla mycket hit och dit. T.ex som tyckte de att svensken vid underläge med 1-5 i fjärde set skulle "lägga sig", så han kanske kunde spara lite energi och komma igen i femte... När han istället tappert kämpade på och hämtade i till 4-5 så gnällde de om att han tog ut sig för mycket och att det inte skulle vara bra inför det femte och avgörande setet... Istället för att i alla fall berömma hans envishet och kämparglöd! Hur f-n kan man kalla sig expert och sedan sitta och gnöla över kämparglöd och fighteranda? Pinsamt är det... Nu blev det ju till slut torsk ändå, men när DC-kaptenen tar hem halvskadade spelare som är lätt ringrostiga, ja, kan man då vänta sig något annat? Bra kämparinsats i denna matchen i alla fall av den svenska spelaren!

Av Veronica - 8 mars 2009 11:22

...ibland önskar jag att jag vore en man, typ en gång i månaden... Varken ska elle tänker gå in närmre på varför, men tror nog alla tjejer som läser detta förstår i alla fall, på något vis... Och så sägs det att det gör minst 10 ggr mer ont att föda barn... Nej tack, säger jag då, men är kanske något man ändrar uppfattning om ifall det någon gång blir aktuellt... Känns långt ifrån så just nu i alla fall, fast av fler skäl än just det aktuella då...


Ingen direkt höjdardag/kväll i går heller., Inte nog med att skiten kom igång då, dessutom gick det rätt åt h-e i Andra chansen. Visst, Sarah Dawn-Finers ballad ÄR mäktig och inte direkt dålig, men resten... En låt, där artisten i fråga står och vevlar med armarna och gnyr "Snälla, snälla, snälla", x antal gånger... Och så den s.k internationella juryns val (fattar fortfarande inte vad DE har där att göra) - en tjej som sjunger en låt på GREKISKA... Visst, tror väl inte på fullt allvar att någon av de två sista låtarna vinner i Globen och får representera Sverige i Moskva, men ändå... Usch och fy, säger jag bara... Men okej, smaken är ju olika, så är det bara! Skönt att jippot är över - nästan i alla fall! Hoppas på Måns i finalen, men blir nog inte så ändå... Men "rätt" låt vinner ju ändå sällan, mest tack vara juryn + nu den s.k extra insatta dylika... Är med andra ord herr/fru Björkman och c/o på SVT som bestämmer utgången, som alltid...

Nej, känner inte för att blogga mer just nu och ja, detta inlägg BLEV övergnälligt, men vi har alla sådana dagar ibland, så är det bara!


Ha en fortsatt mysig söndag!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Flingunges gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards