Alla inlägg under mars 2009

Av Veronica - 25 mars 2009 14:35

...som det ju så käckt heter och slängde i två maskiner tvätt! Hade bara just dessa två, men blev ändå inte att man hämtade hem tvätten förrän en stund innan tvättiden gått ut. Frukost, babbla i telefon och diverse andra småsysslor drar ibland ut på tiden lite... Men nu är det fixat i alla fall!


Strålande sol ute, men ganska kyligt + en och annan lurig isfläck, så håkller mig inne idag. Närmsta planer är att kolla på TV, spela lite TV-spel, käka middag och bara ta det allmänt lugnt, som vanilgt! Värst vad händelserikt mitt liv är då... Hur som helst, saker och ting blir ju lite vad man själv gör det till ibland också! Fast klagar inte - trivs rätt bra med tillvaron, särskilt med tanke på att det blir ljusare ute allt längre på kvällarna nu - så TOKMYSIGT! Och så fort jag känner mig helt kry igen så ska jag banne mig börja promenera igen + cykla. Och träna på gym såklart! Nästan pinsamt längesedan jag var där nu sist, men har ju sin förklaring. Och är ju på väg tillbaka igen, bara är så! Ska i alla fall inte riskera att gå upp de kilon jag tappat de senaste månaderna, även om man vissa dagar känner sig både stor, fet och klumpig, för att nästa känna sig mer smärt och alert. Skulle tro att det har en del med hur man mår + vilka kläder man väljer också! :-)


Nej, dags att återvända till TV:n, men ha en fortsatt mysig eftermiddag på er!


Av Veronica - 24 mars 2009 12:15

Har försökt på olika sätt att konvertera mobilfilmklipp till WMP-filer, alltså så man kan spela dem i Windows, istället för Quicktime, men det är lögn i h-e att få det att fungera. Kan heller inte döpa om dem, då jag bara får ett mess att filen används av ett annat program... Blir så pissed off när saker och ting inte går som jag önskar och man inte vet hur man ska åtgärda! Någon som har ett bra tips på hur man ev. kan lösa detta, så skriv gärna! Fast kanske inte fungerar... :-(


Av Veronica - 23 mars 2009 19:22

...men har varit rätt skönt väder ute i alla fall! Har dessutom en rätt dragig lägenhet, har jag märkt, så kanske är därför också... Kan även vara lite lätt feber, men oavsett vilket så går det ju över!


Fortfarande lite småtäppt i näsan, men annars mår jag bättre för varje dag som går. Snart dags att entra motionscykeln igen - bara längtar. Men ska verkligen känna efter först att jag är redo för det! Ordnar sig!


Sitter och småsurfar lite med sportrradion på i bakgrunden. SM-slutspelet i hockey. Fast mitt lag är ju inte med och slåss om guldet, så skiter egentligen i vilka som vinner. Men kan vara kul att smålyssna lite ändå - intresset finns ju där, trots allt!


Får se om det blir någon tur till stan i morgon. Har tänkt dra iväg dit och uträtta lite ärenden, men ska även ner och fika på torsdag, så kanske kan vänta tills dess istället. Får se hur jag gör!


Av Veronica - 23 mars 2009 13:38

...i vädret, men ingen sol idag. Men varken regnar eller snöar än i alla fall - alltid något. Ska snart ge mig ut och posta ett brev åt mams, men förutom denna lilla aktivitet så har jag inget inplanerat denna måndag. Ska nog pyssla lite vid datorn tror jag, redigera bilder och filmklipp och dylikt. Även kolla lite på TV och så... Blir ev. en tur till stan i morgon - ska bl.a köpa present till ett syskonbarn som fyllde 20 förra helgen! Vi ska på kalas till henne på fredag! :-) Jag och Gittan har en hel rad idéer om vad vi ska köpa åt henne, så det ordnar sig! Blir typ lite av varje, men tänker inte skriva mer, IFALL hon skulle råka läsa min blogg - man vet ju aldrig! Tror nog hon blir glad i alla fall!


Nej, dags att masa sig iväg till brevlådan nu - ligger bara några meter från huset, så innebär ingen större ansträngning direkt... :-)


Av Veronica - 22 mars 2009 17:41

Är nog första gången i år jag INTE önskar denna nederbörd då, men säg den som får bestämma. Fast skulle visst bli blötsnö då eller till och med regn, så... Trist väder vilket som, men ger mig ju en extra dag att vila och kurera min förkylning. Mår i alla fall bättre och det är ju bra!


Kollade premiären av Robinson 2009 i går kväll. Blev en smula fascinerad av folkets första reaktion, när de steg i land på denna gyttjiga, ogästvänliga och allt annat än trevliga ö. Tyckte mig höra kommentaren "Trodde ju vi skulle mötas av solsken och en lång, vit sandstrand... Hm, nog för att det verkade överjävligt att ta sig an denna tävling under de förhållanden som verkade råda där, men man var ju knappast tänkt att det handlade om någon lyxig långsemester... Kanske de missuppfattat programupplägget totalt... Ska bli intressant att kolla i alla fall!


Nej, dags för middag snart - blir nog mams hemmagjorda köttbullar (dylika ting SKA vara hemmagjorda, om ni frågar mig). Och allra helst ska det vara jus mams som gör dem. Är helt klart något alldeles speciellt med just hennes mat! (Eller hur, Birgittan!) :-) Hur som helst, blir nog en fortsatt lugn och bra söndagskväll!


Av Veronica - 21 mars 2009 13:12

Legat och kurat och snorat framför TV:n hela förmiddagen. Vårsolen tokskiner utanför och jag skulle gärna kika ut en stund, men har nog lite feber, så får vackert stanna inne! Men går ju över och lär nog inte vara sista dagen på året som denna ljuva himlakropp kikar fram bakom molnen... :-)


Blir en fortsätt lugn dag, kanske med lite TV-spelande - var ett tag sedan sist nu... Käkar även vitaminer, dricker mycket och vilar, så ska snart vara av även med denna förkylning...


Bjöd Kim och Dina på tonfisk idag och det var som vanligt hur uppskattat och populärt som helst. Vet inte exakt vart dessa båda godingar befinner sig i skrivandets stund, men kan ana att de ligger och gonar sig någonstans i alla fall - smälter maten typ... Så mysigt att ligga nerkrupen under varmt täcke och plötsligt få besök av en kelig, stångig, spinnande kisse eller två, som kommer på visit och vill "pyssla om"! För är ju precis så det känns. De är extra keliga och ömsinta när deras matte inte är helt kry... Älskar mina små ungar hur mycket som helst! :-)


Trevilg fortsatt lördag på er, så får man väl se om det blir något mer inlägg här senare!


Av Veronica - 20 mars 2009 17:01

Är ju några timmar kvar av denna dag då, men hittills har jag hunnit vara iväg och storhandla + fika en snabbis med väninnan som hängde med och handlade. Sedan har det mest blivit tid i TV-soffan för min del. Ska fortsätta med det så fort jag skickat detta inlägg. Toksnuvig och allmänt hängig, så blir en lugn helg, om jag får bestämma - och det brukar jag få för det mesta. Ska kolla på lite film och bara varva ner, dricka mycket vatten och te och krya på mig, en gång för alla!


Köpte lite choklad förut som jag redan petat i mig. Smakade inte så mycket, p.g.a snuvan och var inte särskilt gott, men gjort är gjort och inget att pipa om mer nu... Är som sagt inte så förtjust i godis längre, men råkade vara lite sugen på något att tugga på och det är ju helg, så... Men känns inte som något större problem att vänta tills nästa helg innan det eventuellt är dags att köpa godis igen! Inte helt säker på att jag tänkt i samma banor för ett år sedan, men saker och ting kan ju förändras, så...


Nej, dags att återvända till TV:n och gästtäcket, för att antingen kolla en film eller spela lite TV-spel... Får se vad det blir... Ha en fortsatt mysig kväll på er!


Av Veronica - 19 mars 2009 19:58

Var ju iväg och lirade lite bingo förut. Vann ett paket servetter i läcker design! Men är kul att bara spela, helt enkelt!


En mindre kul grej är att jag tydligen råkat betala en telefonräkning två (!) gånger. Nog för att jag brukar vara noga och ordentlig med att betala i tid och så, men lite onödigt kanske att betala samma två gånger. Men har pratat med Telia, så OM det nu är som jag misstänker så skickar de tillbaka pengarna jag betalt för mycket inom två veckor. Var ingen toksumma direkt, men irriterande ändå! Fast visst, bättre att betala för mycket än för lite... Måste ju se positivt på det hela!


Nej, dags att bänka sig vid TV:n en stund, så ni får ha en fortsatt trevilg kväll! :-)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Flingunges gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards