Alla inlägg under augusti 2009

Av Veronica - 3 augusti 2009 18:47

Först Dina en kort period förra veckan, sedan undertecknad, fast på ett mer mänskligt sätt då, om man säger så... Och i dag var det dags för Kimsan att köra igång... Lilla gosisen ligger på golvet här bredvid, kurrar, spinner och kråmar sig... Så nu är det löpning för hennes del i ungefär en vecka, skulle jag tro... Lilla skruttan...


Hur som helst, i dag har man tvättat tre maskiner. Så skönt med ren, doftande tvätt. Knatat upp och ner för trapporna också, istället för att ta hissen, förutom när jag bar ner och upp tvättkorgen då. Har dock fortfarande känningar i halsen, så får fortsätta lägga cyklandet på is, men snart så...


Funderar på att gå och köpa en glass - ska ju lena lite i halsen, men får se hur jag gör. Är ju inte lördag än heller... :-)


Av Veronica - 2 augusti 2009 23:25

En Kitty-bok på Daisy'n och socker-Martin R:s ljuva stämma i en superb B.W.O.-hit från 2004 i mp3-n, samtidigt som jag sparar bilder på Telia Säker Lagring och bloggar... Har lite till jag tänkt roa mig med tills John Blund anländer... Lider med andra ord ingen större brist på sysselsättning... :-)


Av Veronica - 2 augusti 2009 13:39

Inte direkt strålande solsken, men heller inget regn - än i alla fall.


Sitter och pysslar med foto och filmprojektet jag nämnde tidigare. Bestämt mig för att försöka få det hela klart i dag, så man kan fortsätta med nästa projekt sedan. Har en hel del olika prylar att göra, vilket bara känns bra. Behöver ju inte direkt sitta sysslolös. Ska även återuppta cyklandet i morgon, hade jag tänkt i alla fall, men kanske ändå bäst att inte planera för mycket, eller känna något måste eller så... VILL komma igång med cyklandet, helt enkelt! :-) Dessutom bestämt att bara ta hissen om jag bär tunga saker, annars är det trapporna som gäller! Ja, ja, allt för att hålla sig i så god form som det bara går! Nya tag, samtidigt som jag ska må bra och ha roligt!


Ska strax hugga in på en smarrig fruktsallad - blev godis istället för denna i går, men var ju å andra sidan lördag, så... :-)


Av Veronica - 1 augusti 2009 13:48

Har en granne som jämt och ständigt skäller och gapar på sin snart 1-åriga schäferhund. Hunden blir kallad idiotjävel, din fan och dylikt och får ofta motta hånfulla tillmälen. Ytterst sällan man hör honom säga något snällt till djuret.


Tro nu inte att jag sitter med örat mot väggen och lyssnar på vad som pågår. Men med sovrumsfönstret på glänt + att grannen sitter på sin balkong och gormar gör det rätt så svårt att undgå det hela. Vet dock inte om han enbart är verbalt nedlåtande mot sin hund, eller om han går till handgripligheter också. Vill inte yttra mig i det fallet - bara hoppas att det inte är så. Hunden är skygg och osäker mot andra människor också, har jag märkt, så skulle inte drömma om att gå närmre honom än nödvändigt.


Finns nog de som vill hävda att djur inte känslomässigt låter sig påverkas av vad människor säger till dem, men personligen anser jag det vara skitsnack. Om inte annat måste ju själva tonfallet i alla fall på något vis påverka djuret ifråga.


Hur som helst, är inget jag kan påverka och vill inte heller. Hoppas bara att inte hunden tar skada av det hela på något vis!



Av Veronica - 1 augusti 2009 00:47

Håller som bäst på att lägga över foton och filmklipp jag samlat i min digitalkamera i ungefär en månad. Ska givetvis gå igenom dem och sållar nog bort en del, särskilt om det är fler bilder på samma motiv och dylikt, men lär ta sin lilla tid. Bara under min vistelse på Almåsa blev det över 1000 bilder och filmklipp tillsammans... :-)


Så otroligt kul att fotografera och även filma, tycker jag. Har en bilddagbok, men dels lämnar jag inte bara ut adressen hur som helst, utan att först veta i alla fall lite om de jag har kontakt med, dels måste man ändå ha ett s.k gästlösen, såvida man inte är medlem på Bilddagboken och blivit godkänd som vän på min lista (tror jag i alla fall) :-) Inte orkat eller hunnit lägga in nya bilder där heller sedan i maj, men snart så... Och ni som INTE har tillgång till min bilddagbok och är nyfikna, hör gärna av er, så är det inte helt omöjligt att ni kan få ett lite gästislösen! :-) Lägger INTE ut bilder på människor, utan är mest på mina båda gosungar + en del annat.


Nej, dags att återgå till pysslandet en stund till. Inte tillräckligt sömnig för att sova riktigt än, även om timmen är sen!


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17 18
19
20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Flingunges gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards