Alla inlägg den 25 augusti 2009

Av Veronica - 25 augusti 2009 15:26

Varit superaktiv i dag - eller i alla fall jämfört med hur en "normal" dag kan se ut i mitt liv.


Gick upp tidigt, åt frukost och sedan åkte jag, mams och en väninna i väg. Först släppte vi av mams vid vårdcentralen, dit hon skulle på sin årliga hälsokontroll. Allt gick bra och hon verkar må fortsatt bra, vilket såklart är jätteskönt att veta! :-) Medans hon var där åkte jag och kompisen till äldsta syrran med en del prylar hon ska köpa av mig, bl.a min gamla digitalkamera, en liten TV, jag aldrig använder + en CD-kassettspelare som jag nästan aldrig använt heller. Sålt detta till syrran för en billig slant, jämfört med vad jag själv givit för dessa prylar, då jag köpte dem.


Nu är jag rätt nyligen hemkommen från ögonläkaren och gick bra där också. Ser 0,1 på vänster öga och höger är svårbedömt, så de brukar säga ljus och mörker på det. Oförändrat sedan jag var där sist. Trycket i ögonen låg på 15, vilket tydligen var riktigt bra! Ska helst inte överstiga 22 då! Så gick bra där med, men är lite trött i ögonen nu efter dropparna, så blir till att logga ut, luta sig tillbaka en stund och mumsa i sig en tallrik kallskuret med grönt till och lite bröd. Fått god och bra motion i dag också! :-)


Känslomässigt blir nog morgondagen något tyngre, även om jag tänker göra mitt bästa för att göra det hela så bra som det bara är möjligt såklart! Och nu är det inte tandisbesöket på förmiddagen med ev. rotfyllning jag syftar på, utan att det i natt klockan 2.20 är precis fem år sedan min älskade pappa somnade in efter flera års sjukdom. Men ska som sagt göra allt för att göra morgondagen så bra och positiv som det går! Saknar honom bara så oerhört mycket och förstår inte vart tiden tar vägen... :-(


Nej, dags att hugga in på käket nu, innan jag får "hjälp" med det! :-)


Till Mimosa:

Syrrans digitalkamera är lite småstrulig och eftersom jag ändå funderat länge på att köpa en ny + att den var extra billig, så sålde jag min gamla till henne! :-)


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17 18
19
20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Flingunges gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards