Alla inlägg under augusti 2009

Av Veronica - 20 augusti 2009 09:57

...gå upp lite tidigare än vad jag normalt brukar. Är nog FarmVille's fel - den virtuella bondgård jag har på Facebook! :-) Men allvarligt talat, det är faktiskt rätt skönt att gå upp före tio, speciellt om man gör det frivilligt!


Vill även tacka för alla uppmuntrande och positiva kommentarer i förra inlägget! Jag lovar att inte förta mig för mycket, förrän jag känner mig helt bra i halsen. Funderar ev. på att börja träna lite lätt på cykeln igen på måndag, men beror som sagt på hur halsen mår! Känns inte så mycket i dag, så... :-)


Nu ska jag snart käka frukost och sedan är det tvättstugan som gäller i eftermiddag! Så liiite spring i trapporna kanske det ändå blir. Hm, fast man kan ju såklart gå också! :-)


KRAM på er!


Av Veronica - 18 augusti 2009 23:15

...men det handlade i stort sett bara om muskler. :-) Plus att fettmassan minskat i kroppen sedan i maj med drygt ett halvt kilo och övriga siffror också verkade vara både positiva och bra! Inte illa, med andra ord. Springet upp och ner i trapporna har givit resultat. Med sådana besked surar man inte direkt om vågen visar på ökning! :-)


Firade det hela med en tallrik kallskuret (idel nyckelhålsprodukter) och friskt, gott vatten! Fruktsallad till efterrätt! :-)


I morgon kväll är det storhandling som gäller och i och med att jag är lite småöm i halsen, så ska jag ägna dagen åt att ta det lugnt! :-)


Av Veronica - 18 augusti 2009 10:46

Ja, i alla fall för att vara mig. Vaknade redan runt halv åtta, mest p.g.a Kims löpjamningar då, men är ju så det är! Suttit och slösurfat en stund och precis betalat räkningar. Som vanligt rätt skönt att ha det gjort. Blir inte mycket över de närmsta månaderna, men har ändå så att jag klarar mig, om man säger så!


Om några timmar ska jag i väg till dietisten för sista (antar jag i alla fall) besöket. Ingick tydligen 3 besök på remissen jag fick. Får se vad som sägs där, men tycker nog jag sköter intaget av mat, rätt mat, skapligt. Och har ju som sagt trappat ner på godis och sånt också. Känns just nu bara så skönt och jag är mer än taggad att hålla upp från dylikt så länge det bara är möjligt. Lite småkul att testa sig själv och ta reda på hur länge man klarar sig utan sötsaker. Äldsta systern fyller dock år i början av september, så då kanske det blir kladdekauka till fikat, men det må vara hänt i så fall. :-)


Nej, dags att peta i sig lite frukost! :-)

Av Veronica - 17 augusti 2009 22:56

Och i morgon ska man till dietisten för sista gången, vad jag vet i alla fall. Blir ju vägning, midjemått och dylikt... OM man nu gått upp något så hoppas jag i alla fall inte att det är mycket, men det tror jag inte. I alla fall inget som jag inte kan gå ner igen i så fall. Dessutom vet man ju att det ibland kan pendla lite upp och ner + att jag inte kanske tränat särskilt mycket den sista tiden. Har å andra sidan inte ätit alltför onyttigt heller. Ja, ja, får se hur det blir!


Sitter och slösurfar + pratar i telefon med Carro, men blir snart sängen, känner jag!


Av Veronica - 16 augusti 2009 15:46

...att tjuvstarta en godisfri månad redan nu. D.v.s inte köpa choklas, godis eller dylika nyttigheter förrän i oktober igen. Har ju redan haft två i stort sett godisfria månader hittills detta år och det har fungerat ypperligt! Finns ju för övrigt gott om frukt, grönsaker och dylikt så man kan knapra på istället! :-)


Ska nog även peta in lite nya bilder i min bilddagbok. Nån som är nyfiken på att kika in där, hör av er, så löser jag det på något vis! Är man inte själv medlem där så kan man nämligen inte besöka man dagbok, utan att först ha fått ett gästlösen. Men som sagt, är lätt fixat!


Funderar även på att börja cykla regelbundet igen på motionscykeln med start i morgon. Känt av en förkylning och därför legat lågt med träning och så. Hoppas bara inte man gått upp alltför mycket under tiden, men har verkligen försökt att undvika alltför mycket onyttigt och tror nog det har gått hyfsat. Lär visa sig på tisdag, då man ska till dietisten för sista gången... Ja, ja...


Av Veronica - 15 augusti 2009 14:41

Mams ska på 70-årskalas om en stund. Min morbrors fru är jubilaren. Är inte bjuden, men sörjer inte för det. Tror ärligt talat inte jag har så värst mycket att tillföra denna fest. Inte heller överdrivet förtjust, varken i färdigköpt smörgåstårta eller vanlig dylik. Så blir en mysig lördag med mina gosbollar istället och lite gott att äta.


Till Katarina:

Har inte tänkt köpa en ny nalle än på ett tag. Dessutom inte bestämt när eller om jag ska låta kastrera mina katter. Blir nog inte till hösten i vilket fall - stundar en del andra utgifter, så har just nu inte möjlighet att spara!


Av Veronica - 14 augusti 2009 22:07

Varit en sväng till affären med en kompis och hennes son. Köpte lite hallon, fruktsallad + plockade ihop en egen sallad från salladsbaren.


För övrigt har jag mest suttit och slösurfat lite på datorn och nu ska jag fortsätta kolla på TV. Har med andra ord inget särskilt intressant ämnet att skriva om... :-)


Av Veronica - 13 augusti 2009 21:43

...men dels scannar den just nu (fortfarande), dels har den varit igång hela dagen, så är nog läge att logga ut efter detta inlägg.


Kattis:

Ska fundera på det, alternativt köpa en ny i början av nästa år och på det viset förlänga abonnemanget ytterligare... Får se hur jag gör!


Nettis:

Lite nyfikon på din nalle. Alltså, vad den har för funktioner och så... Fast kan ju kolla upp det på Nokias hemsida också!


/Kram!


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17 18
19
20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Flingunges gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards