Alla inlägg under december 2009

Av Veronica - 18 december 2009 15:07

...och iväg till affären med mams och en väninna för att storhandla lite inför julen. Blev en hel del varor, både sådant man tänkt sig + lite till... :-) En hel del godis också, men är ju trots allt jul snart, så hade tänkt att det hela skulle räcka både denna helg och nästa. Och det lär det göra!


Har även betalat räkningar, vilket som vanligt känns både befriande och tomt på kontot. Nej, menar nu inte att det är totalt nollat, men visst hade det varit skoj med några extra kronor. Inte köpt riktigt alla julklappar än heller, men ska ner en sväng på stan på måndag för att bl.a ta blodprov och lämna låneböcker på bibblan, så då kan jag ju passa på att fynda. Vet vilken affär jag ska gå till, så blir inget onödigt spring i affärer för min del. Undviker gärna detta just dagarna innan jul, mest för att alla andra också kommer på att det måste snabbhandla det sista inför helgerna just då... Och är det något jag hatar så är det trängsel och långa köer.


Nej, nu ska jag kvista iväg till en annan affär och handla lite som glömdes bort i förmiddags. Gäller att passa på medan det fortfarande är lite ljust ute också. :-)

Trevlig fredagkväll på er alla! :-)

Av Veronica - 16 december 2009 15:31

Fick brev från sjukhuset i dag ang. det cellprov jag tog vid undersökningen för två veckor sedan. Detta var normalt, men ska ta om blodprov, de jag tog i höstas på Hälsocentralen, ang. hormonerna och så. Står i blevet att ett av blodproverna visade en lätt förhöjning. Givetvis blir man lite nervös då, men pratat med en läkarkunnig syster och hon lugnade mig rätt bra faktiskt. Och är väl bra att saker och ting verkligen reds ut helt ocyh fullt. Ska traska i väg och ta proverna på måndag tänkte jag. Det blir nog kanonbra!

Även pratat med hud ang. det fördröjda svaret ang. pälsdjursallergi eller ej. De ska analysera detta noggrant och jag lär få svar inom 2 veckor, annars aka jag höra av mig igen. Men de tror inte att det visar något. Vågar dock inte slappna av förrän jag VET resultatet.


Varit mycket spring på Vårdcentralen och sjukhuset detta år, men har å andra sidan frikort fram till februari, så dels får jag ju utnyttja detta och spara in en massa pengar. Dels är det ju bra att kolla upp saker och ting + att ju inget besök haft en allvarlig karaktär. Hoppas det fortsätter så, även när de sista sakerna faller på plats. Mår ju bra för övrigt i slla fall, förutom förkylningen som dock nästan är helt borta + en viss oro och spänning över de resultat jag har framför mig. Men ska nog gå bra, som sagt!

Stormar ute och snön yr, så i alla fall för tillfället har vi det riktigt vintrigt här. Vore ju skoj om denna snö fick ligga kvar över jul och nyår, att det är några minus + gärna kanonfint väder. Men okej, man KAN ju inte alltid få allt. :-)

Av Veronica - 14 december 2009 16:56

..fick jag från hud i morse, angående blodprovet jag tog för att testa om jag ör överkänslig eller allergisk mot pollen och pälsdjur. Fick veta att det inte är pollenallergi i alla fall, vilket såklart är jättebra! Men hade ju såklart gärna velat veta svaret på pälsdjur också - det jag kanske oroar mig mest över, förmodligen helt i onödan, men ändå...


Kan bli så att jag måste ta om provet, men de ska höra av sig inom en snar framtid och meddela hur det blir. Kan ju även bara vara så att det andra provsvaret blev något försenat. Hoppas på det sista och att jag i så fall får veta svaret inom den närmsta framtiden. Läkaren trodde dock inte att det skulle visa något heller, men vågar inte sluta oroa mig förrän jag vet besked.


Skulle det nu vara så ATT det ändå visar något, så finns det ju medicin att tillgå, så inte ska jag behöva ta bort mina gosbollar. Nej, är för mig helt utelslutet. Det är ju mina ungar! Nåja, får vackert avvakta och se - tids nog får man ju besked, men som sagt, det ÄR bittert att tvingas fortsätta vänta...

Var hos brorsan i helgen och var barnvakt tillsammans med mams. Om man nu kan kalla det att vara barnvakt och två som är 15 och 11. Men var kul i alla fall. Vi åt lite gott, kollade på film, spelade spel och så... :-)

Nu ska jag kika in på farmarna och skörda och pyssla lite. Har faktiskt tillbringad hela dagen i sängen. Gick upp först för någon timme sedan. Ja vaddå, vädret har varit småruggigt och jag har ändå inte haft något särskilt inplanerat. Dessutom har ju inte förkylningen släppt helt än, så tänker passa på att vila så mycket jag bara kan. Går i alla fall åt rätt håll, vilket ju är viktigast!

Nej, farma var det... Ha en fortsatt mysig kväll på er! :-)

Av Veronica - 10 december 2009 15:04

...pysslat lite med farmarna. Skördning blir det i morgon. Ska snart åter krypa i säng och fortsätta kurerar mig, men ville bara krafsa ner några rader här först!

Skulle egentligen varit på julbord nu, men hoppade över detta, dels p.g.a ekonomin, dels för att det är så trist att gå själv och jag hade tyvärr ingen som kunde följa med. Men kanske löser sig till nästa år! :-) Och julmat lär man ju ändå få smaka på under själva julhelgen. Räcker gott och väl för min del. Dessutom föredrar jag hemlagat mååånga gånger före halvfabrikat!

Nej, bingen var det, ha en fortsatt mysig eftermiddag och kväll! :-)

PS: Nettis, min goa mams tog hand om mina blomster, eftersom mina sorkungar ju har en förmåga att vara både nyfikna och gärna vill tugga på växter. Så inge4n fara för dem! /KRAMIS! DS:

Av Veronica - 9 december 2009 21:40

Varit en kanonbra dag, trots förkylning, som nu känns av rätt bra i halsen. Känns lite ömt, men släpper nog snart. Ska bara vila, vila och åter vila i morgon! Både röst och övrigt! Är inget superallvarligt och har ju dessutom varit vaken sedan halv sex i morse. Men känns lite i alla fall!

Haft besök under dagen - först en väninna, sedan min moster och hennes sambo och så lillasyster och min brorsdotter. Även tagit emot en hel del grattishälsningar via telefon, FB och SMS + här på bloggen! :-)

Detta fick jag i present:
En the och en kaffemugg
3 trisslotter, varav det var vinst på den ena (50 kr).
100 kronor
En amaryllis
En julbukett
En prydnadstomte
Ett PS2-spel (Trivial Pursuit)
Ett presentset innehållandes duschcréme, roll-on och parfym
Choklad

Kanonnöjd med allt! Och som sagt, en bra dag har det varit! :-) Tack alla goa och underbara människor för all uppvakning + gratulationer!

Nu ska jag bara skörda på farmen och sedan väntar sängen.

Natti, natti från en pömsig och småkrasslig 34-åring! :-)

Av Veronica - 9 december 2009 06:27

Nästan precis varit nere i tvättstugan och lagt i de första 2 av 4 tvättar. Lika bra att börja dagen så tidigt som möjligt. Inte för att det på något vis är särskilt märkvärdigt längre att bli ett år äldre, men ju mer man hinner med under en dag, desto bättre! :-)

Kan ju inte direkt påstå att jag är född morgonpigg, men "måste" jag gå upp tidigt så är det oftast inga större problem. Och egentligen är ju den svåraste biten i det hela att ta sig ur sängen. Har man väl gjort detta så så brukar det gå bra. Är dock sällan överdrivet pratsjuk såhär tidigit, fast beror väl också lite på situation och dylikt.

Sitter just nu bara och ler åt mina båda gosisar. Ömsom småirriternade jamningar, ömson full galopp över golvet. Kort sagt, verkar som att särskilt fröken Kim vaknat på lite fel sida... Men går nog över inom ett par sekunder, skulle jag tro... :-)

Nej, dags att göra dagens första besök på FB, för att kolla in läget där... :-)

Av Veronica - 8 december 2009 18:04

Varit ganska lugn dag i dag. Mulet och trist väder också och lite rått i luften. Var iväg en sväng och handlat lite inför morgondagen, Får se vilka som dyker upp. Tror nog lillasyster med sambo dyker upp i alla fall framåt kvällen! Kanske även en av mina mostrar med sambo + en väninna! Hur som helst, blir nog en lagom och bra dag i morgon, tror jag! Brukar inte vara mycket för att ha fest och fyller ju inte heller jämna år, så... :-)

Nej, ska återigen kolla om det nu går att komma in på FarmVille. Strulat som f-n hela eftermiddagen och jag måste ju skörda nu... *suckar* Ja, ja, ordnar sig nog!

Av Veronica - 8 december 2009 17:58

Ytterigare en go och rar granne har somnat in. En mysig äldre dam, som alltid hälsade på en med ett leende och som var pigg och glad in i det sista. Snart en vecka sedan hon hastigt drabbades av en hjärtinfarkt som släckte hennes liv. Kommer verkligne sakna henne, men hennes minne är ljust och jag tänker ändå på henne just nu mned ett leende på mina läppar! Må hon vila i frid!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Flingunges gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards