Alla inlägg under december 2009

Av Veronica - 7 december 2009 16:57

Har ju känt mig förkyld i nästan 2 veckor, så tyckte det var lika bra att kolla upp det hela. Ingen fara dock, vilket jag väl inte trodde egentligen, fast jag är rätt bra på att noja upp mig!

Rör sig i alla fall om ett vanligt förkylningsvirus, som gör att jag känner mig smått tungandad och är lite öm i halsen. Fått Mollipect (med reservation för stavning) utskriven och det är något jag testat tidigare och som känts bra efter ett par dagar, så ska väl bli så även denna gång! Fyller ju år denna veckan också och då vill man ju inte vara krasslig. Har ju ingen feber eller är sådär tokhängig annars heller, så är ingen fara där heller!


Nej, dags att ta hand om farmarna nu, känner jag. Vore ju trist om de vissnade helt för mig... :-)

Av Veronica - 4 december 2009 23:08

...och även armen ömmar, men i alla fall det sistnämnda har ju med influensanvaccinet att göra. Är ju rätt van att ligga på vänster sida, men har fungerat bra att ligga på höger också, så det är lugnt.


Suttit och farmat mest hela dagen och nu äntligen är jag klar. Tror jag ev. ska varva ner med en film eller så och sedan blir det kuddkramning som gäller! :-)

Natti, natti på er alla!

Av Veronica - 3 december 2009 13:06

...och småruggig, men annars känns allt bra dagen efter vaccinationen. Vädret är dock mulet och smådystert - som gjort för att ligga kvar i sängen och mysa. Vilket är vad jag gjort också hela förmiddagen. Nu tänkte jag ägna en stund åt mina farmar och sedan får jag se vad jag fördriver resten av eftermiddagen och kvällen med. Blir nog en Astrid Lindgren-film ikväll igen med mams i alla fall. Alltid lika mysigt!

Skulle åkt till syrran i dag och hämtat träningsmaskinen, men vi beslöt att skjuta upp det till ett senare tillfälle. Även om det inte gör jätteont i armen så är det ju ömt i alla fall. Är dessutom fortfarande lite förkyld + att jag ju har lite ont i ryggen, där en nerv på vänster sida bakom revbenen ömmar lite extra. Brukar vara så... Funderar på att spara ihop pengar till ett besök hos en massör eller dylikt, Skulle nog knaka rätt härligt i musklerna och förmodligen kännas lite bättre efteråt. Att spänningen och oron för de saker jag oroat mig mest över de senaste veckorna äntligen börjat släppa gör ju sitt till i alla fall - alltid något! Väntar ju bara på två provsvar nu, men hoppas båda är negativa, vilket ju vore positivt för mig. Tänk att något kan vara både negativt och positivt på en gång. Ja, ja, försöker i alla fall att inte fokusera för mycket på detta. Får ta tag i det hela när det väl är aktuellt och OM något ev. behöver åtgärdas. Har dock förstått av de doktorer jag pratat med i anknytning till dessa blodprov att jag nog knappast behöver oroa mig, men blir ju lätt så ändå...


Nåja, strunt samma! Nu ska här farmas! :-)

Av Veronica - 2 december 2009 10:57

Läkarbesöket jag bävat för så länge. Känns riktigt bra att ha det gjort. Och förmodligen visar inte det prov jag tog i dag på något fel - läkaren trodde inte det i alla fall! Underbar personal där som tog väl hand om mig också. Så nu har man då gjort denna undersökning, som väl många andra säkerligen genomfört i tidigare ålder, men skit samma - bättre sent än aldrig, som det ju heter... :-)


I eftermiddag ska jag och en väninna i väg och ta vaccinet mot svinflunsan, om det nu finns något kvar. Men det gör det nog! :-) Har ju som sagt kolla upp det där lite och är inte superorolig direkt. Inte spruträdd heller och jag hoppas slippa alltför jobbiga biverkningar i alla fall! Ska nog gå bra. Är ju lite förkyld, men har ingen feber eller så i alla fall! Härligt kallt ute också - jag älskar när det är lite bitande kyligt - lättare att klä sig därefter, än om det är kvavt och eländigt. Känns på något vis mer friskt i luften också! Och trots en del moln kikar den underbara solen fram emellanåt! Så underbart! Somande dessutom i flödande månsken i natt och även detta var uppskattat. Sååå mysigt! :-)

Nej, dags att kolla farmarna en stund innan det är dags för vaccineringen! Men som sagt, dagen har varit helt okej hittills! Ännu en sak jag oroat mig för under så lång tid är nu fixad! :-)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Flingunges gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards