Alla inlägg den 29 maj 2009

Av Veronica - 29 maj 2009 21:22

Period på G, vilket ju bara det kan göra en på allt annat än gott humör. När dessutom datorn var extra seg + att jag fick sitta i lång telefonkö gjorde knappast saken bättre. Särskilt inte när, då man till slut kom fram, fick prata med en riktig surf*tta som inte verkar ha fått något på länge... Hade god lust att påpeka att det ju borde varit JAG som haft rätt vara irriterad på denna förb*nnat långa väntetid, men orkade inte tjafsa. Framförde mitt ärende, som var en beställning och sedan var det hela klart! Men helt klart en till, förutom jag, som haft en irriterande eftermiddag!


Gick dessutom till närbutiken strax bredvid och köpte en Tip-Top innan middagen. Och åkte hiss istället för att gå i trapporna. Men istället för att be mig själv om ursäkt för detta så anser jag att jag ju har avstått från godis, snacks och läskeblask i snart en månad och med tanke på vädret (strålande sol hela dagen) och sötsuget som kom vällandes över mig förut i dag, så unnade jag mig en glass! Dyr som f-n, men fick gå ändå! Och något (mer) godis blir det inte förrän om tidigast en vecka, om jag ens är sugen då! Blir i och för sig schwartzvaldtårta på söndag till efterrätt hos mams, men är ju lite som ett kalas även då, så... Nog med pekpinnar nu! Är ju bara helg en gång i veckan!


Nu tror jag att jag ska återgå till TV:n och vara tokosocial, i alla fall tills jag mår lite bättre... Men går ju över om några dagar!


Till Katrin:

Är sant! Dessutom blir det ju lite vad man själv gör det till också. OM man vill ha något att pyssla med så kan man nog hitta åtskilligt att göra, i alla fall om man är tillräckligt rastlös och/eller kreativ! :-) Hoppas E får ett jättebra kalas i morgon! Och att hon hade en bra födelsedag i dag! Ge henne en extra kram från mig och kram till er andra också!


Av Veronica - 29 maj 2009 12:48

I alla fall har jag planer på att bara vara hemma och ta det lugnt. Dock inte sitta helt sysslolös och rulla tummarna - har ju lite projekt jag både håller på med och funderar på att starta, så det ger med sig! Menar bara att det kanske inte blir så mycket träning av i dag - perioden är verkligen på G nu, men även detta går ju över! :-)


Till Katrin:

Förstår precis vad du menar! Och kan lova dig att jag inte tar bort mina gosbollar i första taget! Ska till mycket för att ens överväga detta! Och känner ju inga som helst allergiska besvär i samvaro med dem eller andra djur, så behöver nog förhoppningsvis inte oroa mig! Har ju bara lite lätt för det...


Och jordgubbarna var riktigt smarriga. Synd att de tog slut så fort bara... :-) Vi höres! /Kram!


Angående nyttig kost så är det verkligen så trist att det ska vara sådana ockerpriser, men är väl bara att gilla läget! Förstår dock att fetman ökar runt om i världen, då de varor som är nyttiga kostar multum, medans man ofta ser att olika butiker har extrapris på diverse mindre nyttiga ting... Något för våra politiker att bita i, ÄVEN fast de nog med sina feta bankkonton inte ser detta som något större problem...


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Flingunges gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards