Alla inlägg den 23 maj 2009

Av Veronica - 23 maj 2009 22:39

...med gamla svenska filmer. Precis kollat på "Soldat Bom" med mams. Ni vet, en av flera Nils Poppe-filmer, om Fabian Bom! Han är suverän i den rollen! :-) Just "Soldat Bom" och "Pappa Bom" tillhör mina favoriter, bland filmer kategori äldre. Har även lånats samtliga fyra "Lille Fridolf"-filmer, som jag eventuellt funderar på att kolla igenom i morgon! :-)


Favoritskådisar från förr är förutom Nils Poppe och Douglas Håge (Lille Fridolf), även Åke Söderblom, "Bullen" Berglund och Thoor Modéen. Även Hjördis Pettersson, Lars Ekborg och Julia Ceasar! Finns en drös till, men där är några i alla fall! Och NEJ, det har INTE med stigande ålder att göra, att jag är förtjust i äldre filmer - har ju i stort sett vuxit upp med dylika. Hörde till en mysig söndagstradition och kolla på matinéfilm med föräldrarna! Dessutom har pappa, under sina år som bl.a scenarbetare i "Folkets Park" här i stan träffat åtskilliga av ovan nämnda artister (kanske till och med samtliga av dem) + en himla massa andra kändisar från den äldre generationen. Helt varnligt folk, som han uttryckte det hela, men ändå... :-)


Nej, dags att krypa i säng snart, men kanske kollar på i alla fall EN Fridolf-film innan - får se...


Ha en fortsatt trevlig lördagskväll på er. Här är det klart lugnare än för typ 24 timmar sedan! :-)


Av Veronica - 23 maj 2009 13:42

Var ett himla bankande, vrålande, gapande och härjande här i huset i går kväll. Någon granne som hade fest och tydligen söps det bort en hel del hjärnceller under kvällen. Och konversationen bestod mer av ovan nämnda vrål och dylika läten. Var kanske så företrädarna till oss människor kommunicerade på stenåldern eller så. Fast kanske utan alkohol i blodet... Hur som helst, de dämpade väl ner sig någon gång efter elva, men ändå...


Visst, egentligen stör de inte mig nämnvärt, men retar mig lite på att de visar noll respekt för de som vill och behöver sova. Eller de som i alla fall önskar lite lugn och ro efter en veckas hårt arbete. Hur som helst, är ju långt ifrån varje dag det är sådär stökigt och dant.


Min lördag hittills har bestått av frukost, mys med katterna och en hel del tid vid datorn. Håller som bäst på att redigera foton och filmklipp. Lär väl ta sin lilla stund och får se om jag gör det klart i dag, eller tar en paus och gör något annat.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Flingunges gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards