Alla inlägg den 27 februari 2009

Av Veronica - 27 februari 2009 21:12

Har mest suttit och spelat lite TV-spel och bara softat! Vilket liv, men passar mig bra, i alla fall för tillfället. Kan nog aktivera mig och pyssla med annat, om jag är på det humöret! Och lär ju vara lite skillnad om man, som de flesta jag känner, har familj, ev. jobb och dylikt. Då lär det nog finnas saker att göra näst intill dygnet runt! Fast varierar väl det också, skulle jag tro - bilr ju vad man själv gör det till!

Bla, bla, nu ska jag logga ut igen och ev. kolla på TV eller någon film, tills det är dags att krama kudde! :-)

Av Veronica - 27 februari 2009 12:23

Skulle egentligen gått på mitt halvårsbesök till min hälsocoach i dag, men det blev inställt p.g.a av vård av sjukt barn. Alltså HON var hemma för vård av skjukt barn! Så blir kallad senare - kanske nästa eller nästnästa vecka. Behöver i alla fall inte ta om blodproverna, såvida jag inte missköter mig totalt... Men är väl inte direkt någon större risk!

Spelat lite Buzz nu en stund + käkat frukost runt halv elva! Ska snart ringa och väcka lillasyster, som ska åka till veterinären och kastrera sina båda 8 månader gamla busungar Victor och Adolf! :-) Sedan tänkte jag kvista iväg till affären en sväng och sedan får väl resten av dagen bli som den blir! Längtar lite till måndag, då jag (förhoppningsvis) kan börja träna igen - d.v.s cykla på motionscykeln! Men det ordnar sig!

Har två busiga, jamandes och småkurrande kattfröknar som härjar omkring här nu också - Dina löper och Kim är på väg att göra detsamma! Lär nog bli livat, OM nu inte Dina hinner sluta innan Kim kommer igång. Men det ordnar sig nog! Ska ju låta sterilisera dem inom en rätt snar framtid - vill bara känna att jag har råd, även om jag har för mig att man kan ta det på avbetalning. Men det SKA bli av i alla fall! Troligast är nog till hösten, men får se!

Nej, dags att ringa lillasyster snart, så hon kommer upp och iväg i tid! :-)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Flingunges gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards